Raja Lawak 5 Kumpulan Balas Minggu ke 6, pecah perut ku

Dulu Nuriz tengok Lawak kumpulan Balas ni macam biasa je, tapi dari minggu ke minggu depa ni steady je, makin lawak pulak, idea spontan lawak gila gila. Sakit perut gelak tengok minggu ke 6 ni. Depa kena guna barang barang untuk buat lawak. Minggu lepas tak dan nak tengok, cuma dan tengok ulangan je tadi..memang kumpulan Balas ni lawak giler la. Idea spontan bijak bijak.

Kumpulan Balas Raja lawak 5

Balas Raja Lawak 5 dianggotai oleh Fendi yang cute dan kecik tu, yang sihat tu Shukri heheh!! Berasal dari Penang..tu diaa!! idung tinggi blocking!! depa ni suka buat lawak cakap slang omputih..tapi sekali sekala cakap penang pun lawak gak pe..watak depa selalu bawak ialah Tom and Jerry..

Meh layan lawak minggu 6 Kumpulan Balas Raja Lawak 5. Tak puas tengok sekali..nak tengok lagi..

Dik..abang tengah mesin rumput ni dik..tepi sikit dik, nanti dengan kepala kepala adik abang mesin..dah la berat menatang ni dik!….heheh!!

Dik nak tipu abang pada pada la dik..abang student bukan stupid ;)

Kalung dari Batu Caves…tu diaa!! macam Ayah Pin wooooo!! ahahah tak boleh blahh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Raja Lawak 5 Kumpulan Balas Minggu ke 6, pecah perut ku”

  1. mish says:

    hak2..mish xpenah tengok la pulak raja lawak ni. duk asrama xde astro. huhu

  2. pneumedic says:

    balas memang antara yang best..tapi yang aku xfaham tu leman tu..camne leh jadi top skli adoyai..

  3. Suara Kalbu says:

    Nuriz,

    Ida memang gelak masa tonton siri ke-6 ni. Memang menjadi lawak depa. Awal-awal kemunculan tu depa ni biasa-biasa je

  4. yas says:

    Gua pernah layan/tengok (nama x ingat) yg selalu lope tu…”ko tipu2 aku lagi…” hehehe…key gak mamat tu..

  5. pneumedic says:

    rasenye kelurga leman tu n org kmpung die yg bnyk undi..al maklumla rege getah da mahal..sehari leh dpt dekat 5-6 rat..setakat nk undi xde masalah..aku tunggu je leman tu kua..tgk mlm tdi org lain yg kena kua..geram je

  6. nisa says:

    suka kumpulan balas dgn Nazmi yg asyik lupa tu..paling tak suka Leman, nampak sangat dok pakat dgn family n org kampong suh undi dia…xlawak langsung, afdlin ngan sathiya asyik tdo je bile time Leman…lawak syok sendiri

  7. [...] Walaupun kadang2 tak menjadi lawak depa, tapi malam ni terbaik le..patut Balas buat lawak cam ni le masa final tu. Malam ni lawak Balas lg bagus le dari Jozan ..kehkehkeh!! Minggu depan tak tau lagi. Balas ni kadang2 ok kadang kureng jugak. Tapi takpa la bagi can mcm juri kata depa ni mcm Baby lagi, takda pengalaman. Boleh cuba lagi. Lawak kumpulan Balas yang agak brilliant masa minggu ke 6(boleh tgk) [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold