Paris Hilton Masuk Islam Palsu, Check Gambar Ori ke Palsu hehe!!

Semua orang duk cerita Paris Hilton masuk Islam, sebuah laman web di oversea buat cerita yang Paris Hilton ni dah masuk Islam, kemudian siap buh gambar Paris Hilton pakai tudung lagi. Betul ke Paris Hilton peluk islam ni atau direka reka je. Gambar Paris Hilton pakai tudung tu dikatakan palsu sebab diedit dengan photoshop hehe!!

Macam mana nak tau gambar tu dah di edit dengan photoshop , nak tau gambar tu  masih original atau palsu, try check gambar tu dengan jpegsnoop.

Download free JPEGsnoop

Lepas tu buka gambar tadi dalam aplikasi jpegsnoop  dan tengok kat bawah sekali dalam data data gambar yang telah dipaparkan..

Gambar Palsu Paris Hilton

Contoh data dalam gambar palsu Paris Hilton

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Paris Hilton Masuk Islam Palsu, Check Gambar Ori ke Palsu hehe!!”

  1. Seksi Bani says:

    kakaka!
    mcm2!
    takkan ler paris hilton tu nak tinggalkan semua arak dan dadah dia.. :D

  2. lorhh.. sebijik ingat betul dia pakai tudung tu :D
    nanti dni nak share eh.. pastu dni credit kat sini :)

  3. belalang says:

    tp mmg nmpk mcm ade ganjil sket kat pic tuh…
    hee

  4. smoga hilton sekeluarga diberi hidayah dan masuk islam semo skali :)

  5. EDtv says:

    nampak macam patung lilin paris hilton..

  6. decrewz says:

    Adeh, macam2 hal la sekarang ni.. Teknologi semakin canggih, macam2 blh buat..

  7. ciksembang says:

    salam nuriz,
    paris hilton susah orang nak percaya..tapi yg michael jack dulu betul ke?

  8. Apih says:

    tak pro langsung tukang edit pun

  9. Daus says:

    possible..Allah maha kuasa

  10. sharifah nor says:

    mula2 akak k-poh ingatkan patung lilin…alahai…

  11. caliph says:

    sggah tgk cik paris, hikk..

  12. yas says:

    Kekeke….Dah agak dahhh….

  13. [...] gambar Paris Hilton memakai tudung dan mendakwa Paris Hilton dan peluk Islam dengan nama Tahirah. Gambar Paris Hilton tu adalah gambar palsu yang diedit. Nak tengok tak gambar Paris Hilton yang terbaru punya? Paris Hilton tak pakai tudung [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold