Keputusan Terkini Malaysia vs Pakistan Kelayakan Olimpik AN

KEPUTUSAN PERLAWANAN PUSINGAN KEDUA DI LAHORE 9 MAC

Keputusan terkini bagi perlawanan pusingan kelayakan Olimpik 2012, Malaysia dah mendahului Pakistan dengan 2-0 pada separuh masa pertama. Cayalah Malaysia, harap harap Malaysia mengatur gerak lebih bagus pada perlawanan seterusnya nanti. Kalau bubuh banyak gol lagi selesa nanti nak pi Lahore heheh!! Banyak serangan serangan yang penyudahnya tak berapa baik, Malaysia dapat peluang dah banyak kali buat serangan tadi apa nak buat kan..hhuhu!! kalau le Safee Sali ada lagi banyak pe gol.

Keputusan sekarang Malaysia 2, Pakistan 0


Gol pertama dijaringkan oleh Wan Zaharolnizam pada minit ke 3. Gol kedua pulak dijaringkan oleh Irfan Fazail pada minit ke 46 dekat dekat nak tamat separuh masa pertama tadi. Caya le Malaysia.

Live streaming di http://wwitv.com/tv_channels/7449.htm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Keputusan Terkini Malaysia vs Pakistan Kelayakan Olimpik AN”

  1. ijat says:

    wahhh banga…banga….he he he he

  2. hazwan says:

    tahniah malaysia
    tapi keeper gantian pakistan tadi banyak save bola
    kalau tak lagi banyak score

  3. apikpehe says:

    wahhh…tahniah2..naseb bek ader streaming tadi..hehe

  4. papabear says:

    awak pun sama macam saya. kalau ada safee sali sure dah banyak goal sebab midfield memang main baik :)

  5. yas says:

    Bangga dgn player2 nih…tp masih byk ruang yg perlu diperbaiki.
    Bangga jugak ngan “Ultras Malaya”…..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold