Gambar Terbaru Paris Hilton 3hb Feb 2011

Berita hangat masih lagi berkisar pasal status agama Paris Hilton bintang Hollywood yang seksi dan panas ni. Sebelum ni sebuah laman web omputih daily squib yg  menyebar gambar Paris Hilton memakai tudung dan mendakwa Paris Hilton sudah peluk Islam dengan nama Tahirah.
Gambar Paris Hilton tu adalah gambar palsu yang diedit. Nak tengok tak gambar Paris Hilton yang terbaru punya? Paris Hilton tak pakai tudung pun..

Gambar ni diambil pada 3hb Feb semasa Paris Hilton sedang mempromosi minuman jenama RICH di Frankfrut Germany. Kira baru le tu 3hb Feb kan…kebetulan artikel Paris Hilton converts to Islam jugak ditulis pada 3hb Feb 2011 di laman dailysquib…hahaha!! tipu je kan depa..

Paris Hilton is having a busy day of fun in Germany today as she promotes the new flavors of Rich Prosecco in Frankfurt. The reality star visited the Frankfurt Stock Exchange this morning, then greeted fans at The Galleria.

Paris Hilton sedang mempromosi minuman Rich Prosecco di Germany pada 3hb Feb 2011

Paris Hilton akan menyambut harijadinya yang ke 30 pada 17hb feb ni. Paris Hilton kata dia takut bila umur dah masuk 30 ni..alahaii awat takut pulak..sebab tak kawen lagi ka…ahaha!!

ni kenyataan tak boleh blah Paris Hilton:

She said: ‘I’m freaking out! I can’t believe I’m going to be 30! But at least I still look like I’m 20!

kuang kuang!!

‘It’s a big birthday so I’m going to be going to a lot of places to have parties: Los Angeles, New York, Las Vegas.’

However one thing Paris is happy about is her relationship with nightclub owner Cy Waits, who she has been dating since meeting in Las Vegas last year.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Gambar Terbaru Paris Hilton 3hb Feb 2011”

  1. tasha's says:

    kisah pasal dia masuk islam tu hanya propaganda dan saje nak up trafic

  2. H.S says:

    artis malaysia mengaku islam, tapi ramai yg tak amalkan ajaran islam jugak..ni kan pula american, so apa yg nak dibangga-banggakan.
    ———————————————————————
    ah ayat di atas dr aku yg bersangka buruk saje..syyeton2!!
    alangkah bagus jika berita tu bukan rekaan.bertambah sorang lg umat Islam.

  3. ada jugak bukti yg pix dia pkai hijab tu mmg edit..
    agak susah nk percaya dia ni peluk Islam scara tiba2..
    tp tak mustahil Allah nk bg hidayah kt dia..
    mana taw kan.. tu kuasa Allah..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold