Ezzrin Loy adik Elfira Loy

Ahmad Ezzrin Loy pelakon kanak-kanak yang popular sekarang yang jugak adik kepada Nurul Elfira Loy. Ezzrin popular dalam drama  komedi Ayyad yang ditayangkan di TV3 pada tahun 2008. Kakaknya Nurul Elfira Loy pun semakin popular sekarang, boleh baca biodata dalam entri Nuriz sebelum ni. Ezzrin jugak berlakon dalam drama tv Qalesya yang turut dibintangi kakaknya.

Ezzrin Loy

Siri drama tv lakonan Ezzrin Loy

  1. Ayyad (2008)
  2. Nenek Dara (2009)
  3. Aloy (2009)
  4. Permata Hati (2009)
  5. Anak Rintih (2010)
  6. Qalesya (2010)
  7. Rafeeq (2010)

Ezrrin Loy Ahmad Sabri lahir pada 8hb Disember 1996. Anak ketiga dari 4 beradik. Ezzrin ada sorang lagi kakak nama Ezlisa Loy tapi Ezlisa ni jarang berlakon, muka diorang semua seiras.

Ezlisa, Ezzrin dan Efira Loy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Ezzrin Loy adik Elfira Loy”

  1. dua beradik ni muka budak bijak kan ;)

  2. Bie says:

    minat sangat durank adik-beradik nih blakon….selamba je hehe

  3. Muz says:

    oh..adek beradek ke rupenye dioerng nie…1st time tengok drama Ayyad tue jer..then dah jarang tngok tapi drama akak die selalu tengok… :)

  4. mish says:

    waaa…kak!!xtau lak depa ni adik beradik..huhu..sama2 kiut laaa………….sama2 glemer!!hehehe

  5. esliza nmpk cam lg lawa ja.. heheh..

  6. salam……..
    i luv ezzrin loy….
    awk ade ym x??klau ade add syer…
    nieyh ha emailnye…
    nursyukrina2789@yahoo.com
    jgn lupa ye..urmm..umo awk brape??
    klau bleyh..awk jd gf syer bleyh x??
    heeheh

  7. syahirah says:

    comel nye la mke 3 bradik nie….

  8. marishaa says:

    jangan tertinggal ,
    diorang jugak ade abang tp abang nya tak suka berlakon .
    sekarang umur 20 .

  9. micie lolipop says:

    ezlisa tu adik or kakak??

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold