Buat Duit Dengan Heart Beat

Heart Beat ialah website yang menyediakan hadiah hadiah yang boleh dibeli secara online. Nuriz pun teringin nak sertai Heart Beat ni selepas duk baca di blog blog yang dah sertai Heart Beat. Memandangkan Heart Beat ni bukan pesaing Nuffnang, dan kalau join Heart Beat tak mengganggu status GlitteratiĀ  maka, Nuriz pun berkenan jugak nak try affiliate Heart Beat ni.

Heart beat ni memberi peluang kepada pelanggan untuk buat dan reka sendiri hadiah untukĀ  insan insan tersayang.

Kalau join affiliate pulak, korang akan dapat RM 2 kalau menjemput kawan kawan sertai Affiliate Heart Beat ni, kalau letak banner dan banner tu orang klik maka dapat 4 sen.

Amaran jugak dari Heart Beat, jangan duk suruh orang klik iklan di banner Heart Beat tu ye.

Cara cara nak daftar Affiliate Heart Beat

Sign Up

 

daftar Heart Beat

 

Create Account


Join Affiliate


Dapatkan kode iklan dan letak dekat blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Buat Duit Dengan Heart Beat”

  1. siTokei says:

    menarik ni belum apply….:)

  2. lost kitty says:

    tak effect status gliterrati kan?

  3. Bie says:

    Menarik….. :)
    Dah semakin banyak dah iklan2 nih kan…

  4. papabear says:

    baru try. baru dapat 20 sen. cuma guna sebagai backup ads untuk adsense :)

  5. zik says:

    dah ramai yang join… dengan heart beat nih..
    zik recently posted..Pencipta mesin pengeluar wang automatik ATM

  6. APAN says:

    erm…tah la…
    ade nuffnang skang ni pun x jln2…
    dok takat tu gak duit…
    mls nak merungut sngat gak…
    bukan nak sngat…
    huhu…

    tp x tau r suatu hari nanti…
    mne tau boleh merubah hidup ke pasang heart beat ni nanti…
    :)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold