Sejuta Cinta Marshanda Episod Akhir 60-61

Sejuta Cinta Marshanda yang dah mula tayang di tv3, peminat Baim Wong dan Marshanda yang tak sabar sabar menanti episod by episod, nak tau kesudahan cerita Marshanda ni sampai tak nyempat nyempat, mana tahan ye nak tunggu sampai episod 61 heheh..

ok layan je le episod akhir Sejuta Cinta Marshanda episod 60-61 ni

lain lain part leh tengok link kat tepi di laman you tube ye :) banyak sangat…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Sejuta Cinta Marshanda Episod Akhir 60-61”

  1. [...] Sejuta Cinta Marshanda Episod 1, ringkasan sinopsis January 8th, 2011 nurizspace ShareEPISOD AKHIR 60-61 SEJUTA CINTA MARSHANDA [...]

  2. bella says:

    ceritanya bagus tetapi biarlah logik. do the best

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold