Red Carpet AJL25 dan Live Streaming AJL 25

UPDATE: KEPUTUSAN TERKINI PEMENANG AJL 25

Sebelum berlangsung AJ 25 tadi ada sesi red carpet atau karpet merah, ramai jugak artis artis dan pelakon pelakon yang datang bukan penyanyi je yang datang ke AJL 25. Red Carpet tadi tempat artis artis melaram, tunjuk fesyen baju apa depa pakai malam ni, ada yang cantik ada yang biasa biasa je hehe, tadi sempat tengok Lisa Surihani yang cute miut datang dengan “anak” dia Mia Sara yang comel lote tu.

Bagi yang tak sempat dan tak berpeluang nak tengok live AJL 25 di tv3, anda boleh masuk ke laman web rasmi tv3 LIVE STREAMING AJL 25 malam ni untuk saksikan red carpet, belakang pentas, video dan gambar gambar artis yang buat persembahan malam ni, serta banyak lagi yang boleh ditonton di seluruh dunia melalui live streaming AJL 25.

Red Carpet tadi diacarakan oleh Dynaz dan Ag hot fm.

SENARAI FINALIS AJL 25

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Red Carpet AJL25 dan Live Streaming AJL 25”

  1. nurizspace says:

    malam ni ramai yang masuk website tv3 live straming ajl 25 jadi berlaku kesesakan nampaknya huhu

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold