Qushairi (Qi) dan Yuna Bercinta Alahai..

Sudah lama dah dengar gossip Qushairi Razali atau Qi bekas pemain drum kumpulan OAG ni, bercinta dengan penyanyi Yuna, dari tahun lepas.

Sekarang baru Yuna mengaku rapat dan sedang melalui fasa mengenal hati budi Qi yang berusia 34 tahun ni. Dah berusia Qi ni tapi muka dia boyish lagi, macam 20an.

Sapa nak kenal Qi atau Qushairi Razali, dia jugak pelakon Blogger Boy dan pengacara quickie di 8tv, ni gambar Qi yang hangat bersama Irene Santiago..huhu

Qushairi dan Irene Santiago

Apa kata Yuna , sumber Harian Metro :
Yuna atau nama sebenarnya, Yunalis Zarai, 23, mengharapkan hubungannya dengan Qi (disebut Chi), 34, itu akan berakhir dengan sempurna apabila sampai masanya nanti. Malah, Yuna juga tidak menolak sekiranya dia dan Qi bertemu jodoh kelak.

“Saya memang sangat ‘boyish’ dan semua kawan saya adalah lelaki termasuk pemuzik band dulu. Tapi, saya hanya anggap mereka seperti abang angkat saya saja. Kawan perempuan pula hanyalah Wawa (pengurus).

“Sekarang, Qi adalah kawan lelaki yang paling rapat dan istimewa dalam hidup saya. Saya selesa berkawan dengan Qi kerana kami ada minat yang sama dalam bidang muzik. Qi seorang yang ‘cool’, kelakar, khlas dan jujur dalam persahabatan.

“Sekarang, Qi adalah kawan lelaki yang paling rapat dan istimewa dalam hidup saya. Saya selesa berkawan dengan Qi kerana kami ada minat yang sama dalam bidang muzik. Qi seorang yang ‘cool’, kelakar, khlas dan jujur dalam persahabatan.

Qushairi da Yuna

“Memang beza umur kami jauh tapi minat kami cukup mendalam dalam bidang muzik walaupun genre muzik kami berbeza. Saya minat akustik dan Qi pula minat `house music’. Pada masa sama, hubungan kami juga direstui keluarga kedua-dua belah pihak. Semoga peminat doakan yang terbaik buat hubungan kami nanti,” katanya.

Perkenalan Yuna dan Qi

Perkenalan Yuna dan Qi bermula ketika mereka sama-sama menjayakan program realiti Kamilah Bintang Coca-Cola pada tahun lalu. Hubungan mereka mula dihidu ramai apabila hadir bersama sedondon ketika Shout Awards!, di Stadium Bukit Jalil Kuala Lumpur, November tahun lalu. Kedua-duanya juga sering dilihat bersama menghadiri beberapa majlis lain selepas itu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Qushairi (Qi) dan Yuna Bercinta Alahai..”

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold