Kejora dan Bintang Episod Akhir 72

Sekarang tengah demam sinetron Kejora dan Bintang di Astro Ria. Peminat sinetron Kejora dan Bintang ni mesti tak sabar nak tengok dan tahu episod akhir kan, nak tunggu episod 72 lambat lagi. Apa kata kita layan dulu scene scene menarik di episod akhir Kejora dan Bintang ni..ahaks!!

Kalau tengok gambar yang disnap ni, nampaknya kesudahan cerita Kejora dan Bintang ni pun happy ending. Biasa le kan..mesti la happy ending setelah kedebuk kedebak… cerita punya cerita… dari episod 1 sampai 72 kan..Kejora kena masuk penjara keluar penjara, mak tiri adik tiri dia buat macam macam kat dia kan..last last dapat jugak Kejora kawen dengan Erlangga(Baim Wong)..heheh!!

Meh layan scene romantik Baim wong dan Kejora ni

Kejora dan Bintang (Kesudahan cerita)

Kejora dan Bintang Episod Akhir

Kejora dan Bintang episod 28

SINETRON BARU :CINTA MELODY LAKONAN RANDY PANGALILA DAN CHELSEA OLIVIA DI ASTRO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

24 Responses to “Kejora dan Bintang Episod Akhir 72”

  1. [...] Sinopsis Kejora dan Bintang dalam BM January 14th, 2011 nurizspace ShareEPISOD AKHIR KEJORA DAN BINTANG EPISOD 72 [...]

  2. layan juga citer ni..biasa la cite indon pusing bkn main jauh tuk sampai kemuncak..

    • adi says:

      apa barang baim wong justin bieber lgi hensome………………..hahahahahaha……………heeeeeeeeeeeeee…………….huuuuuuuuuuu

  3. suka tengok baim wong.. tapi dia dah clash dengan marshanda.. nampak dua orag tu sepadan.. isk3

  4. sarahnajwan says:

    tapi sian la kat fitra..xpe..nk tgk gak

    akak da mbuk citer nih..hahahhaa

  5. Daus says:

    ceh..adekah itu alyssa seobandono..xtaw citer ni

  6. cik mimie says:

    kenapa cik mimie xtau pun ade cter..??
    haisshh..teruk2..huhuhu

  7. hana says:

    alaaaa sian fitra…he such a nice man in there! awww xpe fitra i punye lol..haha wuts wrong with me if baim wong act as hero i must fall for 2nd hero lolXD
    thanx btw~

  8. narisya says:

    laaa…asl la baim wong yg dpt..ptotnye lucky perdana…da la lucky yg bnyk tlong dye..papepun lyn je la….:)

  9. shaznan says:

    aq suke tgok scene allysa soebandono ngan baim wong….

  10. [...] Kejora dan Bintang Episod akhir@terakhir ini kan. Nak tahu lebih lanjut, anda boleh masuk kat blog nurizspace. Tapi episod last ini semua orang mesti boleh teka yang kejora akan berkahwin jugak dengan [...]

  11. darkbatman says:

    nuriz,cptnye dpt episod akhir.. ehehe.. aie pinjam link nuriz letak kt blog aie ehhh.. mekasih2..hoho

  12. [...] Kejora dan Bintang Episod akhir@terakhir ini kan. Nak tahu lebih lanjut, anda boleh masuk kat blog nurizspace. Tapi episod last ini semua orang mesti boleh teka yang kejora akan berkahwin jugak dengan [...]

  13. zimah says:

    aww romantis nye cite ni.layankan aje.dulu suke tengok sinetron benci bilang cinta.best plak cite ni.maybe sebab baim wong kot.ahaks.

  14. chipmunksput says:

    cerita KEJORA DAN BINTANG dah ok. tapi iklan kerap sangat la. pas tu banyak suspen yg tak logik. hahaha! hem, tp ok ler. bg pengajaran kat kita smua kan………..

  15. abaz66 says:

    Penulis cerita ni bengap sgt ke. Semua character dlm citer ni cam org tak sekolah je.

  16. Hani says:

    apa barang tengok citer indon nie… dahlah episod smpi berpuluh-puluh lamanye! Aku suggest kat korang tengok ORIGINAL drama die yang berasal dari Korea. Lagi best siot.. episode tak banyak dalam 28 episod jer…dah tu best lagi dri yg indon ciplak nie. Trust me :)

  17. zurinah says:

    i pn bosan tngok cerita ni

    • Kesot Sukar says:

      Cerita bagus cuma nampak sangat si Pengarah membodohkan Pelakun dan Penonton sebab sengaja dipanjang-panjangkan hingga bertambah episod sehingga nampak mengarut dan tidak logik.

    • ikah says:

      ape yg mmbuat u bosan ngn cite nie….

  18. ikah says:

    best juga cite nie….

  19. artiq says:

    Mmgpun, suke tengok tp cite pulak berderet-deret, pi mai pi mai tang tu jugak kdg2 kelogikan cite indon buat kita pening tp tengok jugak coz aktor2 hensem2 banget, aktres yang cantikkk…ya

  20. Hasdiantoe says:

    Pelakon2 tu nangis dapat uwang lumayan bangat, kamu yg nonton nangis2 cuma dapat mata merah aja lah weh!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold