Bukan Diriku Episod 25 Akhir

Tak lama lagi sinetron Bukan Diriku akan berakhir, sekarang dah masuk episod 23, episod 25 nanti yang paling last. Kejap saja dah nak habis ye, dalam episod 23, Ayla yang dah berjaya menjalani pembedahan kini sudah hilang memori, dia dah tak ingat siapa Loki sebenar, dan kesempatan tu diambil oleh bapa Ayla dan Ariel yang cuba untuk mengatur rancangan memisahkan Ayla dan Loki. Bapa Ayla dah pun merancang nak menikahkan Ayla dengan Ariel. Loki pulak tak putus asa untuk cuba kembalikan ingatan Ayla.Dapatkah Ayla kembalikan ingatan Ayla semula dan kembalikan cinta Ayla. Memandangkan episod akhir tak ada lagi, nak tengok screen shot episod 25 boleh le ni yang Nuriz jumpa hehe..

Bukan diriku episod 25 akhir

Nampaknya Ayla cuba jugak mencari siapa Loki sebenar, setelah dia jumpa gambar Loki di rumah Ariel, semasa Ariel bakar semua gambar kenangan Ayla dan Loki tu. Loki berjaya jugak dekatkan diri dengan Ayla, nampak dak depa berdua duk sama sama, pastu ada bunga api lagi masa scene last episod 25 akhir ..so happy ending le cerita Bukan Diriku ni heheh!!

Bukan diriku akhir

Happy ending Bukan Diriku episod 25 akhir

Sapa yang terlepas episod Bukan Diriku boleh search kat you tube Bukan Diriku episod by episod, banyak dah diupload.

Update Bukan diri ku episod akhir you tube:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Bukan Diriku Episod 25 Akhir”

  1. sunsweet says:

    TQ sekurang2nya aku enggak lagi penasaran ttg ape yg bakal terjadi di episod akhir. Stress betullah bila semakin sampai ke penghujung ni :)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold