Video You Tube GOL Kemenangan Malaysia Piala Suzuki 2010, Malaysia vs Indonesia 3-0

UPDATE :ISU SINAR LASER DI PIALA SUZUKI 2010 YANG DIHEBOHKAN, SINAR LASER TIPU

YOU TUBE JARINGAN GOL OLEH SAFEE SALI PIALA SUZUKI FINAL KEDUA

Ini ialah video dari you tube jaringan gol kemenangan Malaysia dalam perlawanan Piala Suzuki malam ni antara Malaysia lawan Indonesia. Malaysia membelasah Indonesia 3-0.
Tadi ada yang agak lawak sikit ye, bantahan dari penjaga gol Indonesia, mata dia silau sebab kena lazer..ish3!! sapa tu yang duk tala lazer kat dia hehe..alasannnnn

Permainan skuad Malaysia malam ni memang baik sekali, mantapkan lagi permainan dan serangan untuk perlawanan akhir kali kedua 29hb nanti di Bung Karno..Malaysia Boleh!!

Tengok video ni…

Gol pertama jaringan Safee Sali minit ke 60

Gol kedua jaringan oleh Ashari di minit ke 67

dan jaringan gol ketiga oleh Safee Sali lagi di minit ke 72

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Video You Tube GOL Kemenangan Malaysia Piala Suzuki 2010, Malaysia vs Indonesia 3-0”

  1. [...] Keputusan Piala Suzuki AFF 2010, Malaysia lawan Indonesia December 26th, 2010 nurizspace ShareUPDATE : VIDEO YOU TUBE ,KEPUTUSAN PIALA SUZUKI, MALAYSIA MENANG 3-0 KE ATAS INDONESIA. [...]

  2. PendekarBerkuda says:

    memang ada orang main laser pun kat situ…tapi maybe orang indon sendiri yang main laser…sebab kedudukan laser tu dari bahagian tempat kamera utama…

  3. freeman says:

    tahniah Malaysia!!!! memang lawa la main…

  4. Anonymous says:

    mmg puas hati la tgk game malaysia tadi…
    terbaiklah malaysia!

  5. Syamila says:

    kak sya tk ikuti perkembangan pun..tahu2 dah menang itupun hubby yg gtaw..he3…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold