Video Klip Drama Lagenda Budak Setan, Jue Aziz dan Farid Kamil

Drama Lagenda Budak Setan dah masuk episod yang ke 20 kalau tak silap. Ayu lakonan Jue Aziz masih hilang ingatan, dia tak kenal siapa diri dia dan tak kenal jugak Kasyah. Kesian si Kasyah duk menanti si Ayu ni, tapi Ayu dah keluar dating jugak le dengan Kasyah hik3!! walaupun hilang ingatan.
Ini video klip , the making video klip di mana Ayu dan Kasyah yang terhalang cintanya, banyak liku liku dan dugaan..cewahh!!
Dalam vidoe klip ni Jue Aziz dan Farid Kamil dihalang dengan cermin, dalam vieo ni lakonan Jue Aziz (Ayu ni nampak menjadi dan menjiwai perasaan betul2) Farid Kamil macam biasa bisa je.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Video Klip Drama Lagenda Budak Setan, Jue Aziz dan Farid Kamil”

  1. suke gile cerita ni. tak dapat tgk filem pun takpe sbb yg ni pun dah best! :)

  2. angahsayang2314 says:

    fuhh yooooooo tangkap leleh laaaa jue tueeee hehehee

  3. angahsayang2314 says:

    teka la nuriz just fun mana tahu betullll

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold