Sinopsis Aku Masih Dara, Trailer

Sudah 2 hari filem Aku Masih Dara ditayangkan di pawagam. Filem arahan Ahmad Idham dgn genre romantik komedi, para pelakon dalam filem ni ialah Yana, Raja Farah, Diana Amir, Farid Kamil, dan Asyraf Muslim. Nantikan pulak berapa kutipan filem Aku Masih Dara ni?

Aku Masih Dara


Sinopsis Aku Masih Dara, mengisahkan Aleesya (Yana), Sofea (Raja Farah) dan Hani (Diana Amir) merupakan 3 sahabat yang mempunyai latar belakang yang berbeza. Aleesya dan Hani mendapat didikan agama yang cukup dari keluarga mereka namun tetap mengabaikan tuntutan agama manakala Sofea pula dibesarkan dalam keadaan serba kebaratan dan tanpa didikan agama. Segalanya berubah apabila sepupu Aleesya, Firdausm(Asyraf Muslim) pulang dari Mesir dan melawat keluarga Aleesya.
Melihat keliaran Aleesya dan rakan-rakannya, Firdaus membuat keputusan untuk mengubah mereka sedikit demi sedikit. Sofea mula berubah dengan kehadiran Firdaus. dia menjadi semakin tertarik untuk mendalami Islam walaupun mendapat tentangan sahabatnya iaitu Aleesya dan Hani.

Namun masalah mula timbul apabila teman lelaki Hani, Zachery yang emrupakan pengedar dadah merogol Aleesya dan memburu Hani kerana mencuri dadah miliknya. Kini Zachery memburu Hani dan rakan-rakannya. Apakah yang bakal terjadi kepada mereka semua?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold