Senarai Rakan Blogger Untuk 2011, Ecxhange Link

Salam semua blogger blogger, menjelang tahun baru 2011 ni, saya pun nak kumpul senarai blog blog untuk saya masukkan dalam list Rakan Blogger. Banyak link saya dah terhilang bukan sengaja nak hilangkan, semasa saya tukar dari blogspot ke wordpress dulu.
Mungkin jugakĀ  ada blogger blogger yang pernah tukar link dengan saya dulu.. tak tau pasal penukaran url/ nama blog saya..jadi kalau terbaca post saya ni, boleh le tolong tukar link yg nurizspace.blogspot ke nurizspace.com

Jadi saya saya buat post ni untuk bagitahu, kalau ada sesiapa blogger yang nak exchange link dgn saya, boleh le tinggalkan komen dan letak url blog korang kat komen tu supaya senang saya masukkan dalam SENARAI RAKAN BLOGGER, yang saya sediakan di menu atas tu.

Bila saya dah ada senarai blog blogger2, senang le saya tengok entri entri yang diupdate oleh korang dan senang saya nak blogwalking..:) Sudi lah kiranya exchange link dgn nurizspace.com. Sekian tenkiu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

18 Responses to “Senarai Rakan Blogger Untuk 2011, Ecxhange Link”

  1. Izan Ishak says:

    mekasih ye nuriz… k.izan pun dah letak belog ni dalam list geng popular~

  2. sarahnajwan says:

    salam nuriz…
    akak nk jugak deh..
    blog awak mmg sejak dulu lagi dlm blog list akak tau..hehe

    http://sarah-najwan.blogspot.com

  3. Noah Darham says:

    salam..
    nak join jugalah ;p

    http://noahdarham.blogspot.com/

  4. caliph says:

    salam..
    join jgak ni ^^

    http://income24jam.blogspot.com

    p/s: dh lama nuriz ada dlm blog list sy…

  5. Anonymous says:

    blog belalang jgn lupa ya…

    http://www.suarabawahtanah.com/

  6. Sufyrayyan says:

    salam..nak join..

    http://sufyrayyan.blogspot.com/

    me letak sekarang gak.. ;)

  7. An0795 says:

    sy br jek nk mesra2 ngn dunia blog nih..so nk join ek..
    http://ecahnasir.blogspot.com/

  8. Ishak355 says:

    nak join jugak. nanti kita update blog baru nuriz dalam link kita

    http://www.klurbanite.com

  9. Solihin Zubir says:

    ye.. sy dh tukar.. :D sy pon nk kena update semula senarai blog list sy nnt.. huhu..

  10. Suara Kalbu says:

    Nuriz,

    Ida dah tukar dah link lama u kepada yang baru ni kat list ida. Sorry tak perasan. Ida pun dah cek, link ida ada dalam senarai rakan blogger 2011. Thank you eh.

    Happy New Year Nuriz

  11. Achie says:

    tkpe,apepun sy masukan blog nuriz dlm list sy.so hati2 lepas ni kalo selalu dpt tag..hehee

  12. bie88 says:

    ok after ni saya add link awk tq er..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold