Review Aku Masih Dara, Dialog Lucah Ahmad Idham Buat Lagi

Filem Aku Masih Dara yang saya tengok kat trailer tak menarik perhatian pun, baik tengok Hantu Kak Limah tak da la nak mencarut carut habih dalam kain pun, Mamat Khalid boleh kutip juta juta. Ahmad Idham awat hang buat lagi dialog lucah oii?!! takda dialog lain lagi ka? tengok gambar 3 artis perempuan ni pun dah hanyut dah, filem pun hanyut tah ke mana. Baik aku tengok cerekarama lagi bagus. Ahmad Idham kata, tengok la yang positif dalam filem tu ..buat apa tengok yang negatif..habihh hang bubuh gambar orang berkemban, suruh orang tengok yang positif macam mana?

Pelakon Aku Masih Dara

Konon konon ayat lucah tu satu pengajaran, nak memaparkan realiti kehidupan remaja masa kini, nak tunjuk remaja masa kini memang cakap macam tu pun. “Aku sangap lubang” adalah dialog lucah yang diucapkan oleh Farid Kamil dalam filem tu kepada Diana Amir. Ketika tu Farid Kamil sedang khayal, dan kata pengarah, memang logik, adegan tu dan kena dengan dialog pada masa tu. Farid Kamil lagi yang ucap.

DialogĀ  “nasi lemak 50 sen” pun Farid Kamil yang cakap dalam filem Cuti Cuti Cinta. Ahmad Idham asyik pilih Farid Kamil je nak ucap dialog blue..apa hal? haha!! Lepas ni Ahmad Idham nak mencarut apa lagi ye dalam filem dia..pastu dia akan jawab biasale orang muda masa kini memang cakap macam tu..lantak hang le Ahmad Idham oii..Tak ingin nak tengok pun.

Sekian review filem Aku Masih Dara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Review Aku Masih Dara, Dialog Lucah Ahmad Idham Buat Lagi”

  1. Anonymous says:

    uik…
    teruknyer…apa punya org la…
    itu filem bukan ajar kebaikkan tp ajar org mencarut…

  2. Cikqiqi says:

    hape le….dari budak xtau pon leh tau n paham..tp Ahmad Idham ni kalo kte komplen filem die,die bising…tapi kalo die kmplen filem org len xpe lak

  3. dee says:

    ahmad idham takde idea lain dah . idea lucah je ada dalam otak dia skrg .

  4. Saisyah_h says:

    ish, teruklahhhh. cite aku msih dara tu xtgk pon. ish3. agak2la nk wt dialog pon ek. dr nk wt KONONYA pengajaran, terus bdk2 luar tiru kot. nauzubillah ~

  5. Zul's Stuff says:

    Kepada Sesiapa Yang X sempat tgk kat wayang bleh la download kat cni..Link Mediafire aku sediakan untuk korang..

    http://zulmovie.blogspot.com/2011/01/aku-masih-dara-2010-dvdrip-avi-mkv-rmvb.html

    SHaring Is Caring!!!!
    Zul’s Stuff recently posted..Aku Masih Dara 2010 DVDRip AVI &amp MKV &amp RMVB

  6. dakcomot says:

    aishhhh..betol2…filem neyh tgk..keja dok beristigfar ja…agak2la nak buat filem..sebab selalunya yang xelok 2 yang orang akan ingat…wuuuu

  7. Eel says:

    dah tengok movie ni..
    ketawa banyak sebab lakonan yg teruk..
    bab akhir paling tak faham, kena tikam kat perut, tapi patah tangan.=.=”

  8. makcik limah says:

    errmm.Apa dh jadi ngan lembaga pernapisan filem..cer citer…cer citer

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold