nurizspace dot com sekarang

Sudah selesai set up FTP dan website versi wordpress ni
akhirnya berjaya jugak dibangunkan atas usaha sendiri dan jugak bantuan dari “cikgu cikgu online”, sepertiMurki, Mijie , Fazreen , Sis Syamila. Terima kasih tak terhingga pada anda semua yg sudi jawab segala kemusykilan saya :)

Terkial kial dibuatnya hehe!! Terasa kepuasan sebab buat sendiri tak de upah sapa sapa pun..risau jugak nak guna ftp tu, akhirnya dalam masa beberapa hari je dah siap.

Masih banyak nak belajar di wordpress ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “nurizspace dot com sekarang”

  1. Afiq says:

    waa dah berubah 100% hehe tahniah yer :D

  2. Cikqiqi says:

    wah3333333333….awat qiqi xtau sis nuriz da bralih ke domain sendirik nih..ish…ktggalan sudah driku ini

  3. Izan Ishak says:

    tahniah nuriz…dah bertukar ke dotcom ye…bestnya!
    moga nuriz terus sukses ye!!!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold