Ngangkung Kutip 10 Juta?

Betul ke filem seram komedi Ngangkung dah 10 Juta kutipan. David teo yang kata kutipan dah dekat dekat 10 juta. Belum dapat kepastian lagi tapi tak mustahil sebab dalam masa 6 hari dah dapat kutip 3.6 juta. Mesti filem ni lawak sangat sangat. Tengok trailer filem ni pun dah lawak dah. Lawak sengal Shaheizy Sam ni memang menjadi, ditambah dengan hantu pontianak yang lawak jugak heheh!!. Memang buleh buat orang gelak sampai sakit perut.

ngangkung

Skrip dia pun lawak  jugak, ada dalam trailer tu bila Eira Shazira yang muka cun tu cakap..”apa kejadahnya gaya macam tu”, tapi dia cakap lembut je. Saya masih ingat lagi scene tu. Pastu Sam yang jadi laki dia jawab, ni le fesyen..”  Sam pakai slendang pink kat leher.  Sengal dak? Hehe!!

Tak berkesempatan lagi nak tengok hehe!! nanti kita tunggu le sedut kat mana mana free punya hehe!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Ngangkung Kutip 10 Juta?”

  1. Ronaldmohoni says:

    Kira oklah tu. Filem nih memang best. Banyak pengajaran yang diperolehi.

  2. Anonymous says:

    yeke?
    nih yg buat rase teringin nak tengok nih…
    hee

  3. ShueQry says:

    er, selendang tu sebenarnya warna merah, bukan pink, tapi pink pun boleh lah sebab warnanya merah jambu..hehe..dah konpom ke kutipan filem ni 10 juta Nuriz? Kalau benar, kalah Adnan Sempit.

  4. RotiPanas says:

    mg best kot cite nie…
    baru bape minggu dah collect dekat2 10juta…
    tapikan…2Alam lagi power kot…40juta…kah99x…rambut cendawan 2x…hahahaha

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold