Episod Akhir Asmara Lestary TV3, Tunggu Asmara 2 Pulak

Sinopsis ASMARA 2 TV3

Episod Akhir Asmara Shahz Jazle (payah nak eja le nama dia), dah habis daa semalam, happy ending ke sad ending?  Zalia mati dan Asmara dapat bersatu dengan Melati. Bagi yang tak suka Asmara dgn Melati sure kecewa kan. Penonton lagi suka kalau Asmara dengan Zalia..kan kan kan?
Saya sempat tengok masa 10 minit masa nak habis cerita tu je, takpa la buleh tengok kat tonton.com.my heheh!!

Mungkin akan ada Asmara 2 lepas ni, banyak peminat peminat drama ni duk buat tekaan, akan ada Asmara 2 pulak, sebab Zalia masih hidup. Tak mustahil. Para pelakon Asmara tengah buat shooting sekarang hehe!! Rasanya betui gossip ni :). Tunggu le tahun depan lak.
Bayangkan kalau ada Asmara 2, Zalia kembali sembuh dan Asmara ni yang dah kawen dengan Melati bertemu dengan Zalia semula, haha!! cinta 3 segi lagi, ataupun Zalia ni hilang ingatan..aduhh lagi menarik kan cite dia.

Meh tengok scene scene yang menarik lagi romantik

Video Scene Romantik dan menarik dalam Asmara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “Episod Akhir Asmara Lestary TV3, Tunggu Asmara 2 Pulak”

  1. Kancilbiru says:

    dah agak mesti ada sambungan nanti kan kan…hihihi

  2. wadud@duad says:

    ooo nuris layan cinton nampak? ekekek..
    wadud xde tv kat sini.. xleh tengok..=)

  3. Mario says:

    ada part 2 la pulak eh…hehe

  4. ada mokhtar says:

    jarang sangat tgk cerita ni.. tapi semalam tertengok… tu la, ending dia macam nak ada sambungan…

  5. ReJaM© says:

    Lamanya aku tak tengok TV, cite ape ni pun tak tau hahaha

    test
    MiLo SuaM

  6. hans says:

    dah tgok episode last semalam
    memang cerita tergantung
    tapi ada sambungan kah?

    P/S : 5 Perkara Yang Menyebabkan Kita Takut Sewaktu Berada Di Asrama @ Hostel

  7. nuriz says:

    wadud, sy layan jugak cite cinton2 ni sikiit2 heheh

  8. caliph shuriken says:

    cara ending tu nmpak gaya ada part 2, hikk…

  9. AiDa AzRyN says:

    lol.. ada part 2 plak cte tu?;p
    rugi aida xtgk ending tu.. huhu

  10. M a W a D D a H says:

    ha? dah habis..kena tgk mytonton nih..hihi

  11. yastro says:

    Org umah je yg layan…den x sompekk!!! he3!!!

  12. gadisBunga says:

    salam singgah…

    tak pernah tengok asmara. tak sempat.

    recommended ke?

  13. nuriz says:

    ye saya rasa asmara ni menarik kalau nak banding filem 2 alam keh keh keh!! bersantai santai bersama family boleh la nak tengok asmara ni.

  14. Farhanah Kamarulakmal says:

    memang ade sambungan 2 punye.haih.nanti mesti banyak sangat dugaan nye kan?mesti ramai dah malas nak tengok.makin melarat-larat cerita nya nanti.who knows?

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold