Blogwalking dengan Blog Larian, Satu Cara Tingkatkan Trafik

Dah lama saya duk baca pasal blog larian ni, saya tau jugak ramai yang dah masuk blog larian, blogger blogger otai dan fofuler pun dah join, amat rugi le saya kalau tengok je heheh!! Blog Larian sudah membuka pendaftaran baru, banner baru dan cara nak join,

-letak banner Blog Larian mcm dalam post ni,

-pastu buat slogan, saya suka berblogwalking kerana…

-sebelum tu pi le jadi follower kat blog larian

-dah tu letak url post pasal Blog Larian ni kat bahagian komen kat blog larian,

-dan tag le 3 orang untuk bagitahu pasal Blog Larian

Jadi nak mendaftar di blog larian ni kena le buat entri pasal blog larian dan slogan yang menjadi syarat nak join blog larian

Saya suka berblogwalking kerana memang itu le cara saya nak memperkenalkan blog saya pada orang, selain tu boleh kenal kenal dengan blogger blogger. Saya rasa blog larian ni satu cara yang mudah kita nak jumpa blog yang tak pernah kita jumpa sebelum ni, sebab beratus ratus dah join. Hebat betul blog larian, jom berlai lari bersama blog larian tanpa perlu auto blogwaking dengan cara spam spam. Ini pun salah satu cara nak tingkatkan trafik ke blog jugak. JOM LARI DENGAN BLOG LARIAN, DAFTAR SEKARANG

Syarat seterusnya saya kena tag 3 orang…saya pun tak sure depa ni dah join ke tak,

Ini le blogger yang bertuah hehe!!

Nabilah Husna

Jue’s Blog

doubleudiary

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Blogwalking dengan Blog Larian, Satu Cara Tingkatkan Trafik”

  1. Furdunesia says:

    wah!nuriz pun sudi join BlogLarian.terharunya :)

    terima kasih, blog nuriz akan kelihatan tak lama lagi di BlogLarian :)

  2. owh..stail BlogLarian lebih kurang macam Digg..tapi pasal tag mengetag tu, rasanya saya dan ShueQry dah out ni Nuriz sebab blog kami adalah blog berita, nak tag tu segan rasanya..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold