Bekas Permaisuri Aishah Saman Uncle Seekers

Entri : Kisah Cinta Uncle Seekers dan Aishah

Uncle Seekers dan Gee (Fauziah Latiff) bercinta?

Patut le malam ni banyak sangat orang masuk cari pasal kisah cinta bekas Permaisuri Aishah dan Uncle Seekers ni, rupanya ada berita lagi hangat ye hari ini, Aishah dah failkan saman ke atas uncle seekers dan bapa kepada uncle, kerana telah menyebarkan maklumat sulit peribadi beliau di blog uncle seekers. Ohoo!! apa macam uncle, berani buat berani tanggung ye. Nampaknya “kekasih” uncle dalam kisah cinta syyy dah saman uncle ni, uncle dah bersedia kot sebab dia kan sedia nak masuk ISA pun. Ni le padahnya kalau mengaibkan orang, tak baik aibkan orang.

Berita dari Utusan :

Bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman hari ini memfailkan saman terhadap pakar paranormal, Syed Abdullah Hussein Al-Attas atau lebih dikenali sebagai Uncle Seekers kerana telah bertindak melanggar maklumat sulit baginda.
Siti Aishah yang juga sebagai plaintif turut memfailkan saman ke atas bapa kepada Syed Abdullah iaitu Syed Hussein Al-Attas yang merupakan defendan kedua.
Berikutan itu, tarikh pendengaran interparte ditetapkan pada 22 Disember ini di Temerloh, Pahang.
Dalam saman tersebut, Siti Aishah memohon perintah injuksi bagi melarang defendan pertama, Syed Abdullah dan defendan kedua, Syed Hussein untuk tidak mendedahkan sama ada secara lisan atau dalam blog-blog, surat khabar atau wakil-wakil mereka sebarang maklumat mengenai plaintif.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Bekas Permaisuri Aishah Saman Uncle Seekers”

  1. daisy says:

    hambiiikkkk…
    nak sangat.

  2. Fiqah Alias says:

    haaa…itulah akibatnya aib2 kan org lagi…ish3…

  3. Solihin Zubir says:

    pdn muka hang uncle..
    nk sgt cepat feymes.. huh..

  4. CiK QiQi says:

    biokan die..die ingt die terer sgt..dia tak tau permaisuri aishah 2 lagi cerdik dari die

  5. wadud@duad says:

    tu lah pasal uncle..
    apsal x ajak wadud? tapi saman uncle bayar sendirik lar..:D

  6. Belalang Hijau says:

    org mcm uncle tue rasanya bukan reti nyesal…

  7. yastro says:

    Nakk sangattt….dapat leeee…

  8. MamaYatie says:

    sendirik tanggung..

  9. green yg gorgeous says:

    pdan mka uncle tua tu

  10. honeyvsbee says:

    jalan2 sini dan follow juga yerrr

  11. ShueQry says:

    perkara ni dah jadi isu hangat sekarang..maknanya Uncle Seekers kini di saman oleh Permaisuri Aishah, manakala dia pula menyaman Ustaz Arief sebanyak 5 juta..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold