Pokok Dalam Lagenda Budak Setan, Lokasi Padang Ragut UPM

Entri berkaitan : Episod akhir Drama Lagenda Budak Setan

Amboi..hari ni nak cerita pokok, pokok apa tak tau tapi pokok ni selalu ada dalam filem dan drama Lagenda Budak Setan. Lokasi pengambaran Lagenda Budak Setan ni cantik sebab ada pokok besar, berbukit dan boleh nampak matahari terbenam waktu senja. Mesti ada yang dah tau lokasi ni kat mana..ye kat padang ragut UPM Serdang, tgk tajuk post ni tau dah.. Tempat lembu lembu bersuka ria makan rumput kat situ :)
Sangat cantik dan indah permai..suasana yang indah dan sejuk mata memandang. Macam kat New Zealand pulak.
Sangat romantik latar belakang waktu senja tu mcm dalam gambar kat bawah.
Err Selasa ni apa jadi ye pada Ayu..dalam drama Lagenda Budak Setan..boleh ke tak boleh Ayu dan Kasya kawen..

Ada ke couple couple atau pasangan pasangan pengantin yang teringin nak buat gambar perkahwinan macam dalam latar belakang  Lagenda Budak Setan ni.. boleh le pi mintak kebenaran pihak UPM dan amik gambar kat situ ..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Pokok Dalam Lagenda Budak Setan, Lokasi Padang Ragut UPM”

  1. princeduyong says:

    tahniah upm…padang ragut tu mmg nampak best dari jauh…

  2. tiha says:

    wah cantiknya…teringin nak jejak kaki kat situ…^__^

  3. amar haziq says:

    owh..dekat UPM rupa2nya;)

    jenguk2lah blog saya k..
    http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

  4. belalang hijau says:

    err…walaupun pun adik belalang student upm,tp x pernah tau pun yg lokasi filem tue d situ…

  5. saya_arief says:

    baru tawu ia dekat upm.
    hoho.

  6. Eryati says:

    memang lawa…ciptaanNya

  7. anis madu says:

    cantek kot tempat tu… :)

  8. AiDa AzRyN says:

    Lawo btol pokok tu~ ;D

  9. misyamissyou says:

    memang santek :)

  10. ardinihumaira says:

    fuh… dni tetiba rasa nak kuch2 hota hai kat situ :D

  11. yastro says:

    Peh, cun gak pic tu jadiknyer yee…cool la!!!

  12. SYaMiLa says:

    cantknyaaaaaaaaaaa…

  13. Hasif Rahman says:

    salam
    sorri lambat..kita tak perasan komen awak..sure..ley je amek gambar pokok kat UPM tu =)

  14. Ordinary Evelyn says:

    ha'ah la. bru hari tu terpkir2, kat ne plak tmpat ada pokok besar tgh pdg kat m'sia ni.. tpkir gak dorg buat filem tu kat luar negara. tak sangka plak.. hihi. seriously cantik. sukee~

  15. sylarozali says:

    if na pergi mmg kene mnx permission dulu eah?

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold