Google Bagi Site Links Kat Nurizspace?

Beberapa hari ni, saya tak dapat update sebab jadi mangsa banjir, agak down jugak, dan badan pun kurang sihat sebab kena cuci rumah, cuci lumpur yang tebal. kemas barang barang lagi, sampai lenguh lenguh badan..macam nak demam.
Update blog pun ikut sempat je la. Pagi ni, macam biasa saya nak masuk blog saya pun taip le nama blog saya ni..dan saya nampak gambar kat bawah..huhu!! agak menggembirakan saya jugak..sitelinks untuk blog nurizspace?? ye ke ni? macam mimpi pulak.

Terima kasih pakcik Google sebab bagi saya site links hehe!! adoii terubat sakit badan saya dan susah hati saya sebab lama tak update blog ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Google Bagi Site Links Kat Nurizspace?”

  1. belalang hijau says:

    tahniah nuriz…
    lame belalang x dtg sini.
    amcm dgn cuci umah dah abis ke?
    hee

  2. syahrilhafiz says:

    wah tahniah3..kekalkan sitelink tu..
    mesra google la pasni..

  3. ardinihumaira says:

    wow! cayalah! kagum3 :)

  4. Hariz says:

    Tahniah sis :) Memang kena pada hasil usaha itu :)

  5. ShueQry says:

    Tahniah Nuriz,you deserve it, sebab saya tengok links dalam blog ni teratur..kod blog ni pun teratur..

  6. [...] tinggalkan blogspot dan beralih arah ke wordpress ketika saya dapat google site linking dan sekarang nurizspace.blogspot di pr 3 huhu..tapi takpe la sabar sabar..sebab selama ni sabar [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold