Spesifikasi Nokia C3, Harga Nokia C3 di Malaysia

Spesifikasi Nokia N8 dan Harga di Malaysia

Nokia C3 yang baru ni dikeluarkan dalam 3 warna iaitu, pink, hitam dan Bronze. Tengok rupa Nokia C3 ni macam Blakberry Bold ada jugak sikit sikit.

Celcom tak ketinggalan buat promosi bagi pelanggan 50  yang pertama akan dapat beli Nokia C3 dgn Harga RM99, pelanggan 50 seterusnya akan dapat beli dgn harga RM199. Wahh!! murah tu, cepat cepat pi berebut cepat heheh!! sapa cepat dia dapat. Tarikh hingga 15hb Okt kalau tak salah saya, tempat di La Bodega Pavillion KL.

Nokia C3

Harga biasa bagi Nokia C3 ni ialah RM520, masih murah lagi berbanding Blackberry kan :), ni le handphone paling comel, dan murah.

Spesifikasi Nokia C3

Dimensi: 115.5 x 58.1 x 13.6 mm, 63.2 cc;
Berat: 114 g;
Layar: Type TFT, 256K warna, Resolusi 320 x 240 pixels, 2.4 inchi;
Keypad: Full QWERTY keyboard;
Connectivity:  GPRS Class 32, EDGE Class 32, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth v2.1 with A2DP, USB v2.0 microUSB;
Browser: WAP 2.0/xHTML, HTML (Opera);
Memori: Internal 55 MB, Card slot microSD, up to 16GB;
Kamera: 2 MP, 1600×1200 pixels, Support Video QCIF@15fps;
Multimedia: Radio Stereo FM radio, MP4/H.264/H.263 player, MP3/WAV/WMA/eAAC+ player, Flash Lite v3.0;
Messaging: SMS, MMS, Email, Push Email, IM;
Warna: Black Grey, Golden White, Hot Pink;
Features: Games Downloadable, Sound Alert types Vibration, MP3 ringtones, Speakerphone, 3.5 mm audio jack, Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall, Call records Detailed, max 30 days, Java MIDP 2.0, Social network integration, Voice command/dial, Organizer, T9;
Bateri: Li-Ion 1320 mAh (BL-5J), Stand-by Up to 480 jam, Talk time Up to 7 hours;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

23 Responses to “Spesifikasi Nokia C3, Harga Nokia C3 di Malaysia”

  1. lady XOXO says:

    harga betoi dia brapa erk?

  2. lady XOXO says:

    owh sorry2 tak perasan harga nokia C3 tue.. murah plak erk

  3. aYaz says:

    hihi…
    chumey,siap ada wi-fi..
    tp syg cume 2MP je built-in camera dia..

  4. Cikmin says:

    baru je tengok model ni tadi..memang cantil..yang golden tu cun weh..nasib je la baru dapat n97 julai lepas..so selamat lah..

  5. Yana Houry says:

    eh..murahnye..

  6. Hariz says:

    Macam menarik? Harga mesti tinggi

  7. ardinihumaira says:

    uihhhh… macam bb.. kenan kaler ot pink tuh. oh plishh

  8. nuriz says:

    hariz harga dia murah je le tak baca perabih ek hehehe

  9. nuriz says:

    pinkish oh pinkis heeee memang lawa n comel

  10. azhar says:

    RM520..siap ada wi-fi lg..mmg murah…

  11. hasrul hassan says:

    salam .. uhh tak termampu nak beli. Takat tengok kat cermin dengan tgk orang bergaya pakai je la .. :)

    apapun nice info.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

  12. tehr says:

    anak perempuan aku mesti suka yg pink tu
    harap dia tak tahu ni
    hehehe – mana nak cekau duit

  13. SMART says:

    GPS ada???

  14. mahira oya says:

    color pink tu menariks perhatian plak

  15. marina anakcikbob says:

    ooo..xde wifi ek..

  16. marina anakcikbob says:

    kalo de wifi mahal sket ko ek..

  17. Suara Kalbu says:

    Yang ini pun macam menarik dan harganya munasabah. Tapi kamera 2mp je ? Adoilaaaa

  18. nuriz says:

    murah sebab camera dia 2mp je le tu heheeh

  19. titirara says:

    murahnye ?
    nak p beli ar
    HAHA

  20. zura says:

    saya dah beli nokia c3, masalah sekarang ni saya x boleh mms kepada orang lain, terima mms dari orang lain boleh je, boleh bantu saya…tq

  21. hercules says:

    mane lagi best… corby? blackberry? or c3 nih?

  22. qwq says:

    bukan ke harga dia rm400 lebih je skrg???

  23. adam says:

    Tak best HP ni. Saya ada sebijik. Asal play video, hang. Tak caya test sebelum beli di kedai. Harap maklum

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold