Shiqin Kamal Heroin Tomok Mantera Filem Sci Fi, Trailer Mantera

Shiqin Kamal ni heroin filem Mantera berlakon bersama Tomok, dulu saya ada buat post ada ura-ura Lisa Surihani jadi heroinnya tapi tak jadi, diganti dengan Shiqin Kamal. Shiqin Kamal sebelum ni pernah muncul dlam filem Lagenda Budak Setan sebagai Ayu yang kena bedah plastik,ahah ingatkan watak Ayu tu?
Boleh tahan jugak lakonan Shiqin Kamal, atau nama penuh Nur Ashiqin Mohd Kamal, berusia 19 tahun, masih menuntut di Universiti Teknologi Mara, Shah Alam dalam bidang Diploma Sains Aktuari.

Shiqin Kamal

Filem ni bila nak tayang ye? Awal 2011 ke atau hujung tahun ni? Hero dia tetap kekal iaitu Tomok, Shiqin Kamal memegang watak sebagai Deena, seorang pelajar genius. Walaupun badan dan perwatakan Tomok ni tak macam hero, tapi apa nak buat dah pengarah ambik Tomok jugak hehehe!! Tomok memegang watak sbg Azman robot super power bila memakai glove dan sut power dia tu.

Shiqin Kamal
poster Mantera

Video Trailer Mantera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Shiqin Kamal Heroin Tomok Mantera Filem Sci Fi, Trailer Mantera”

  1. Kalamhati says:

    pelakon baru..eh macam iras fiza elite lak muka dia..hehe

  2. Afiq Bukhari says:

    0o0o baru 19 tahun..leh tahan jugakla lakonan de dalam cite LBS tu :)

  3. suzzsuzie says:

    cantik gak tp tak kenal..famous ke dia ni

  4. Amir Izzat says:

    macam best je citer nie…mesti tonton.hehe

    laa..lambat lg ke tyg? huhu..nie yg xsyoknya…

  5. Hasrol Nizam says:

    baru 19 tahun? muda lagiii..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold