Gambar Terbaru Ariel Peterpan dan Luna Maya

Ariel Peterpan yang lebih 100 hari ditahan di penjara Jakarta, telah dipindahkan ke Bandung pada Rabu lalu.
Kekasih hati Ariel, iaiatu Luna Maya tetap setia temankan Ariel ke mana saja. Setia sungguh nooo, kekasih hati Ariel ni. Dalam gambar tu ada nampak macam Luna Maya baru lepas menangis, mata dia macam bengkak, tapi dia cover dengan spek mata dia tu.

Ariel nampak masih cool bergaya, muka dia ceria la daripada hari mula mula kena tahan dulu, kali ni dia bagi pose agak menarik sikit walaupun dia masih dalam tahanan..heheh!!  Pasai apa dia pindah ke penjara Bandung?, pasai video-video lucah dia tu, polis siasat, banyak yang dibuat dan tersebar bermula di Bandung. Bagitulah cerita ceritinya…
Nak tengok gambar terbaru Ariel dan Luna Maya….

Ariel bergaya sambil melangkah keluar dari tahanan di Jakarta

Gambar terbaru Ariel
Luna Maya temankan Ariel ke penjara Bandung
Luna Maya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Gambar Terbaru Ariel Peterpan dan Luna Maya”

  1. AngahSayang2314 says:

    ENTAH LA ZAMAN DUNIA ARTIS SEKARANG NIE SUSAH ANGAH NAK KOMEN LEBIH TAK PASAL2 KANG NAIK COURT LAK KAN???

  2. Solihin Zubir says:

    cis.. boleh wat muka bajet lg tu…

  3. Shiela Latif says:

    takkan lah luna tue nak lari dari ariel…susah tue kalau sama2 dah terkenal…ekekek

  4. Muhammad Burn says:

    org biasa pun ramai wat maksiat… ni pulak artis yg hidup dlm dunia glamour…

  5. Nine says:

    rilek jer no wat dosa…akhir zaman…

  6. mancai says:

    salam singgah, ish2… cam bangga je derang ni

  7. AiDa AzRyN says:

    Ariel siap wat thums up lg~ haha~ aduy~

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold