Gambar Fasha dan Jejai Sambut Raya, Fasha dan Jejai Sambut Birthday

Hangat: Jejai dan Fasha Putus Cinta

Tahun ni Fasha Sandha riang gembira bersama abang Jejai sambut raya bersama dan tak sorok sorok bergambar di majlis raya bersama. Fasha dah tak sorok perasaan cinta kepada Jejai nampakne.
Kemesraan dalam gambar raya Fasha dan Jejai ni korang buleh tengok ye.

Tengok gambar dalam paper tak berapa nak ummphh, cuba tengok dalam internet pulak heheh!! Mesra yang sesangat sangat le mesranya heheh!! alahaii Fasha

Gambar raya Jejai dan Fasha

Lagi satu nak habaq, ada lagi gambar Fasha sambut birthday Jejai yang ke 34 tahun. Kek ada tulis 34 tahun, besar kek dia, Fasha bg hadiah kek tu gamaknye. Fasha dan Jejai pakai baju sedondon warna merah lagi..

ammm ammm..alahai abang Jejai
air apa tu? kuang3!! coke ke sarsi huhu!!
duk bisik pe heheh
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

19 Responses to “Gambar Fasha dan Jejai Sambut Raya, Fasha dan Jejai Sambut Birthday”

  1. suzzsuzie says:

    pakai baju melayu pun ngan topi

  2. NOOR FATIN says:

    lain mcm je btol tu..isk2

  3. zainudin says:

    topi dia mahal.. org kaya he he

  4. nuriz says:

    hehe syle dia kot

  5. Solihin Zubir says:

    cam botol liquor je.. haha.. kantoi..

  6. nuriz says:

    wahh terror le solihin nama botol pun tau heheh

  7. belalang hijau says:

    mcm kantoi je botoi tuh…apparra

  8. Bit Zamri says:

    teruk2…xsuka dua2…hihihihi~
    betul ke itu liuor? aiseh…yg haram jadi wajib pulaks..

  9. mahira oya says:

    kawen je la..

  10. .::WaNiE::. says:

    jejai tak hensem

    jejai tak hensem

    tp okla sbb duit byk kannnnn

  11. nuriz says:

    ahaha kalo le jejai tu keje biasa2 je agak2 Fasha nak tak? hehehe

  12. Gayahspears says:

    x macho :) huhuhu
    nuriz farha nk jga stadart..mesti xnak kot..hahahahaha

  13. Yana Houry says:

    menyampah!!! alamak, emosi plak..he2

  14. White Bird says:

    ni la sikap org melayu jita, bangga sangat kalu langgar hukum Allah..

  15. AngahSayang2314 says:

    ermmm entah la… adat apa la nie kan?? pakai baju melayu ngan topiii opppsss tak nak komen banyak2 nanti sampai lak surat lawyer

  16. CiK QiQi says:

    "saya tak kesah bermadu"

    memang le xksh da kebas laki rg..ri 2 de kaitan ngan tiz pon da kecoh, ni kate rela bmadu..daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…nyampah i

  17. AiDa AzRyN says:

    Haha~ mesranya~~~ >_<

  18. dark r0se says:

    ta bape suke ngan mereka~ tapi lau dah kjodoh mereka~ same3 la kite doakan~;)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold