Ac Mizal Dah Letak Title ‘Dato’ di Facebook

Tak tahu le apa yang kecoh sangat pasal kisah Ac Mizal dapat pangkat Dato. Ramai lagi kisah artis lain dapat Dato tapi tak sekecoh kisah Ac Mizal ni heheh!! Ada jugak artis lain diam diam ubi tetiba dapat Dato baru orang tau, yang kes Ac ni berbulan bulan tak habis lagi, padahal nak dapat Dato lambat lagi.

Ada yang kata Ac Mizal, gelaran Ac Mizal ditarik balik, hari ni kat media hiburan, tunjuk pulak gambar pingat kebesaran yang dijadikan bukti yang sah si Ac Mizal ni dapat Dato. Ac Mizal tunjuk bukti tu sebab banyak sangat orang tak percaya dia dapat Dato. Sekarang pecaya dah kot huahuahua!!

kata Ac;

“Anda boleh lihat, ini surat pengesahan penganugerahan Datuk yang saya peroleh dari pejabat Setiausaha Kerajaan (SUK) Pahang.
“Nilailah sama ada ia benar atau tidak namun saya lebih suka merendahkan diri dengan tidak mahu dikenali dengan gelaran itu buat masa ini,” katanya ketika ditemui Kosmo! di pejabatnya di sini semalam.

Kat Facebook Ac Mizal, dia dah letak title Dato…heheh..sapa tak syiokk oiiii!! dapat Dato..keh3!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Ac Mizal Dah Letak Title ‘Dato’ di Facebook”

  1. Eryati says:

    pangkat atuk tak nak ker AC oiii…

  2. ardinihumaira says:

    dah dapat baik letak…
    hehe serius :)

  3. cEkEtENG says:

    elok la tu dah dpt dato…eloklah setelkan tuntutan ex wife tu kan?? heksss….

  4. Shiela Latif says:

    syiokkk ooo…bayar jer utang nafkah anak2 tue…enteng jer…ngeh3!!!

  5. Nasir Bravo says:

    dato ac mizal..mcm x sedap ja bunyinya..hahaha :)
    DOSA TANPA HENTI DI FACEBOOK

  6. Ahmad Zaki says:

    Assalamualaikum…

    Ermm.. pangkat kat dunia yg orang skrg terkejar2…

    Apakah pangkat di akhirat kelak, di sisi Allah SWT tidak dihiraukan… Inilah pangkat yg sebenarnya yg perlu kita dapatkan…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold