Trafik Yang Aku Mimpikan 4000 UV DahTercapai

Dalam entri saya  pasal Boleh ke saya dapat trafik 4000 UV hari ni? pada 6hb Sept lepas, memang saya duk harap harap dapat trafik 4000 uv hari tu, akhirnya bila diupdate result trafik dapat le keputusan 4600++ UV  trafik yang masuk ke blog nurizspace…hik3! seronot ler sikit.

Cikgu Dahlia komen, trafik aku boleh lepas 5000 UV… tak masin mulut cikgu Dahlia hik3! Cikgu Dahlia tak makan garam banyak time sahur…:) tapi trafik dia yang speed laju, 6000 UV , sapa tak kenal cikgu Dahlia trafik mantoopp!!  sokmo. Mario pulak  kata dalam komen tu, trafik aku boleh dapat 4000 UV lagi ni..masin mulut Mario..Mario makan garam banyak kot  masa sahur hehehe!! Gurau je Mario.

 Sebelum
Selepas update

Mula mula rasa nak simpan je dalam album gambar trafik ni huhu!! tapi tengok entri cikgu Dahlia rasa nak buat gak hik3!!

Sapa nak belaja SEO dan tip trafik pi belaja kat blog cikgu Dahlia ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Trafik Yang Aku Mimpikan 4000 UV DahTercapai”

  1. najib says:

    bila nak turunkan ilmu ni sifu

  2. Solihin Zubir says:

    perghhh… jeles2..
    tunjuk ajarku sipu! huhu..

  3. nuriz says:

    jgn panggil sy sifu le..sapa nak belaja sila baca kat blog cikgu dahlia hehehe

  4. Azwandy Bin Muhamad says:

    Salam…

    Wah… banyaknye visitor..Hehe…
    Tahniah2…
    nak belajar juga la…hehe…

  5. nuriz says:

    terima kasihh.:)

  6. Sharinginfoz says:

    tahniah saya pun dapat juga tapi tak le sebanyak ni

  7. ShueQry says:

    wow..menarik..maksudnya, kena rajinkan diri memasukkan banyak content selepas ni.

  8. siTokei says:

    boleh menuntut nie…
    apa pengerasnya hihihi..

  9. decrewz says:

    Woooo… Jai kalo dapat 200 sehari pun kira ersyukur.. Kalau 4000, melompat keriangan la..he3. Tapi apakan daya, bab SEO ni jauh sangat, mmg buta abis..he3

  10. wah tahniah… kdg2 FA heran tul camana blh dpt traffic bnyk camtu… jeles sungguh..:)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold