Nama Anak Ashraf Sinclair ialah Noah Sinclair , Gambar Anak Ashraf

Updated gambar anak lelaki Ashraf Sinclair dan Bunga Cinta Lestari, Nama anak lelaki Ashraf ialah Noah Sinclair dan mereka masih mencari cari nama tengah bagi anak lelaki yang baru lahir ni. Nama Noah ni depa ambil sempena nama Nabi Nuh, kata Ashraf. Nak tengok ka gambar anak Ashraf lagi…ada lagi….cilok mai untuk hampa tengok…keh3!!

Ashraf dan Noah

see more

Ashraf dan Bunga bersama Noah Sinclair

Ashraf Sinclair dan Bunga masih lagi kekok pegang bayi depa ni al maklumlah baru dapat, depa baru ja duk belajaq belajaq cara kendong cara pegang baby.
Dengar dengaq cerita dari sumber dipercayai ni, baby Ashraf ni terlilit dengan tali pusat dalam rahim so kena la bedah dan takleh le lahirkan cara normal. Noah dilahirkan pada 22hb Sept di Jakarta.
Muka Noah ni ramai kata mirip dengan Ashraf..ya ka? heheh tak tau la…apa apa cuba la hampa tengok tilik tilik ada mirip ka dak? :)
Ibu -bapa Ashraf ni dah mai dah dari Malaysia nak tengok la cucu baru depa kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Nama Anak Ashraf Sinclair ialah Noah Sinclair , Gambar Anak Ashraf”

  1. Nobita Sensei says:

    nasib baik tak letak nama Noah Bennet :P

  2. ::sherry:: says:

    eh eh lain nya muka bunga dalam gambar second tuuu..

    kalau ikot muka bapak dia, confirm cute ! hihi. ;DD

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold