Jadual UPSR 2010 , Semak Jadual UPSR

UPSR 2010 dah bermula hari ni, tahun ni anak sedara saya tak ada yang nak ambil UPSR. Tapi anak sedara saya yang darjah 1-2 dapat cuti 3 hari. Budak budak darjah 1 ni payah sikit nak kawal, nanti takut menganggu kakak dan abang tahun 6 nak ambil periksa..jadi dapat le cuti 3 hari.

Persiapan untuk UPSR

Nak menjawab periksa ni kena pastikan badan sihat, makan kena jaga, tidur kena cukup, alat tulis kena siap semua. Hai..teringat zaman dulu-dulu nak ambil exam hehehe!!
Sebelum nak pi sekolah salam mak ayah dulu, bukan time nak exam je kena salam, tiap kali nak pi sekolah kena le salam mintak restu mak dan ayah.

Bila dah sampai sekolah , dah duduk dalam dewan periksa tu, baca le doa dulu, baca arahan soalan dengan teliti dan fahami. Kalau dulu cikgu saya selalu pesan, jawab le soalan yang mudah dulu, yang susah tu skip dulu. Kita lena usaha jawab soalan kesemuanya.

Lepas dah sudah jawab soalan tu, cikgu pesan jangan nganga je, cuba le semak semua jawapan selagi ada masa.

Kepada adik adik pelajar tahun 6 selamat menjawab kertas soalan UPSR.
Ibu bapa yang nak semak jadual UPSR boleh download dan semak jadual UPSR 2010 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Jadual UPSR 2010 , Semak Jadual UPSR”

  1. .::WaNiE::. says:

    kejap aku nak pikir ape motif entry ni

    hahaha

    jap eh

    ok xde kene mengena ngan aku

    babaiiii

    slmat hari raya

    xoxo

  2. najib says:

    nama kucing pm tu dah diberi nama x?aper namanya

  3. Uruchimaru @ kf says:

    dah lame abis sekolah..!

    apepun gud luck utk adik2 kite yg pi amik exam UPSR…

  4. nuriz says:

    hahaha oo cik wanie dh habis cuti ye..motif entri ni ialah teringin nak amik periksa lagi ahahah

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold