Earning Nuffnang Saya Yang Kelima

 Salam semua blogger blogger se Malaysia..saya nak cite pasal Nuffnang aka Pak Nuff :)
Tak dinafikan trafik untuk raya hari tu agak naik sikit disebabkan kes panas iaitu kes bunuh Datuk Sosilawati. Trafik yang masuk rata-rata mencari maklumat berkaitan kes tu.
Mungkin tempias dari trafik tu ada le sedikit peningkatan dalam earning Nuffnang saya bagi yang kelima ni, berbanding earning saya yang lepas lepas.

Sebenarnya baru semalam saya cash out earning kelima ni, dan hari ni saya buat post ni pun pasal cik wanie  nak tau berapa earning nuff saya. Hehehe bukan aku nak nunjuk ye cik wanie sebab kau tanya jadi aku buat le hehe!!

Wanie aka Mariam Ogawa

Earning Nuffnang kelima
Selamat berblog semua hehehe!!
penutup mengejut
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

23 Responses to “Earning Nuffnang Saya Yang Kelima”

  1. .::WaNiE::. says:

    ha barula segar mata aku tengok weh !

    kalau tak menangis aku tengok cerita mrsm lah periksa upsr lah apalah

    hahahahaha

    mantap ! sila teruskan usaha anda

  2. nuriz says:

    ehh tu pun entri masuk trafik gak tu sebab tu kena buat heheh

  3. ardinihumaira says:

    ^__^ wow.. dni terpegun!

  4. izee says:

    congratzzz..best nyerr bl dpt mcm tu..ajar la izee sm..tringin nk mcm tu. ;)

  5. SYaMiLa says:

    wah….bestnya dpt…ni bersemangat nk berblog ni… ;-)

  6. Suara Kalbu says:

    Adoiiiiii….

    Ramainya duit…

  7. Nasir Bravo says:

    wahhh..biar betik..hehe..congrate…!!!

  8. sarah-najwan says:

    tahniah2….

  9. - zuriey - says:

    wow!!! mantap..banyaknya

  10. CiK QiQi says:

    huaaaaaaaaaaa…menangis tengok cik nuriz nye earning..memang menitik air mata la…beratus gnda dri qiqi..huaaaaaaaaaaaaaaa

  11. nuriz says:

    terima kasih smua…berbloglah dgn gigih lagi heheh

  12. aanie says:

    wow bestnya….apa petua ni?

  13. sop says:

    mmg masyuk!
    itulah kelebihan org rajin cari traffic :)

    jeles-jeles! huhuhu

  14. L@n@ says:

    pakcik kaayoo..

  15. nuriz says:

    takda petua la, kebetulan nuffnang nakbg buff dan trafik masa tu agak tinggi dan skrg agak pyh jugak nak dpt trafik huhu…

  16. ::fadxieza:: says:

    mak oi..
    terkejut den tengok angka tu..
    leh wat open house untuk blogger2 ni..
    hehe..

  17. relevan says:

    Syukur..boleh lah..

  18. GaDis CoMeL says:

    mak aiii. memang hang ni blogger tegar. rajin hapdet dan rajin BW.

    tabik2!

  19. ken says:

    cool.. keep it up =)

  20. nuriz says:

    kenwooi, long time no see :)

  21. siTokei says:

    mantap sangat….hihihhi

  22. myCeloteh says:

    pe2pun.. tahniah… cam sama dgn saya yer utk first time cash out tu.. hehe…. tp skrg dh makin menciput..haha

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold