Boleh ke Dapat Tingkatkan 4000 UV Trafik Ke Blog Hari Ni?

Wah berangan aku..huhu!! macam banyak je lagi nak sampai ke 4000 UV trafik. Gara-gara  topik hangat beberapa hari lalu dan hari ni pun orang masih googling benda yang sama.

Sekarang baru aku paham apa makna Facebook dan You tube yang membawa trafik ke blog di samping SEO yang kena pada masanya.
Kadang kadang promo secara free dari pembaca yang datang ke blog tanpa kita sedar dan secara tak langsung dia menghebah hebahkan pada orang lain..jadi dapat le trafik ke blog :).

Trafik ke blog ku

Hijau : Page loads   Biru: UV   Oren : Returning Visitor ( blogger yang selalu dtg blogwalkin le ni :) )

Payah jugak nak maintan trafik banyak banyak ni, selalu blogger otai kata SEO SEO, keyword, yang tepat..tapi kadang kadang bila banyak keyword serupa, kalah jugak dgn blog hebat yang dari wordpress dan berdomain.com.

Tu kelebihan wordpress dan domain.com yang tak dapat disangkal lagi..huhu!!

p/s:teringin le pulak aku nak berwordpress.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Boleh ke Dapat Tingkatkan 4000 UV Trafik Ke Blog Hari Ni?”

  1. Sharinginfoz says:

    semoga dapat apa yang diimpikan

    Website TV3 Diserang?

  2. DaHLia says:

    terbaik tuuu..
    mesti lepas nyer 5k :)

  3. Solihin Zubir says:

    pergh! giler ah! sy nk dpt 100 pon susah.. huhu..

  4. nuriz says:

    5k? huhu tak lepas..kalo cikgu dahlia boleh le tu hehe

  5. MamaYatie says:

    usaha lift kejayaan..hihi

    selamat hari raya nuriz

  6. Mario says:

    blog ko bole lps ni…tunggu pr update nanti…

  7. AngahSayang2314 says:

    wah… untung la.. lepas nie meninggkat la lagiiii

  8. azieda razak says:

    wah..
    byk nye…
    cmne leh dpt byk camtu ye??

  9. nuriz says:

    hehe mario tu doa tu..harap harap lepas hehe

  10. nuriz says:

    slmt hr raaya mama yatie

  11. nuriz says:

    azieda..seo dan keywords :)

  12. sop says:

    usaha tangga kejayaan :)
    hebat UV Nuriz rupanya..
    Sop blom capai 1k sehari..huhuh

  13. sabree says:

    seo belaja kat mane ea?

  14. Encik Tikus says:

    selamat hari raya ;)

  15. nuriz says:

    belaja dari blog yg selalu citer pasal seo, trsfik.. byk kalau nak senarai..hehe
    lagi satu belajar dari pemerhatian drp blog2 yg dah hebat tu.

  16. Hariz says:

    nuriz jom ke wordpress! best.. hehehe… anyway mesti leh dapatlah.. lagipun SEO nuriz mantap jugak!

    New Entry ProfHariz
    Awas! Kepada Pengguna Facebook.. Must Read!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold