Photo Uploader Blogspot Yang Baru Terlalu Slow

Mesti pengguna blogspot semua sudah menyedari ada perubahan pada uploader photo untuk memasukkan gambar dalam post dan blog.

Saya tak berapa suka uploader baru ni yang terlalu slow dan berat. Uploader yang lama lebih ringan dan cepat.
Kena tunggu 2,3 minit nak upload satu gambar yang size kecil pun. Kadang-kadang try 2, 3 fail jugak, lepas tu cancel dan try sekali lagi baru dapat upload.
Saya lebih suka uploader gambar yang lama. Cepat tak ada masalah langsung. Blogspot tak perlu buat perubahan pun tak pe kalau slow cam nie. Menyakitkan hati jugak kena tunggu lama lama.

Rasanya hari ini blogspot dah tukarkan balik kepada old uploader yang cepat dan ringan.
Tadi bila nak upload gambar tetiba je uploader lama dah ada semula, agaknya blogspot pun tahu ramai komplen pasal uploader ni lembap kat forum help blogger blogspot tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Photo Uploader Blogspot Yang Baru Terlalu Slow”

  1. DaHLia says:

    nasib baik saya guna WLW jer, memang pantas dan mudah nak update dan upload ni :)

  2. nuriz says:

    window live writer ye..ok gak tu

  3. SYaMiLa says:

    bg sya ok gak uploader yg baru ni…tp sya upload ok je…

  4. MX says:

    yeke?…
    rasanya mtadi nak upload guna uploader baru ni ok je…
    maybe connection problem kot…

  5. nuriz says:

    connection ok je.tapi tadi tgk blogspot dah tukar uploader lama balik..uploader baru ada lagi ke?

  6. Amir Izzat says:

    hurm..ye ke? tak perasan pulak..kalau yg draf.blogger tue..memang lambat ar.

  7. Gen Fujita says:

    tak perasan pula ada uploader baru, selalunya saya tumpang hosting luar macam di imageshack sblm di embed ke blog.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold