Datuk Siti Nurhaliza Beraya Di Kampung Datuk K , Permatang Pasir Tahun ni

Tahun ni Datuk Siti dan Datuk K akan pulang beraya di kampung Datuk K di Permatang Pasir. Orang orang kampung Permatang Pasir pakat pakat pi beraya le rumah terbuka Datuk K nanti..heheheh!!
Datuk Siti akan membayar zakat di kampung Permatang Pasir dan
menyampaikan zakat kepada golongan asnaf di kampung tu. Seluruh ahli jawatnkuasa Masjid kampung dah bersiap sedia menyambut kepulangan Datuk K. Sejak tahun lepas Datuk K dah lama tak pulang ke kampung.
Kepulangan Datuk K ni mesti dinanti nanti sangat oleh semua penduduk kampung.

Mesti meriah kan macam Yb yang nak datang. Tok imam dan jawatankuasanya bertungkus-lumus membuat persiapan majlis penyampaian zakat sampai tok imam sendiri mengaku tak dapat tidur lena memikirkan datuk Siri dan Datuk K nak datang ke majlis tu nanti al maklumlahhh Datuk Siti yang nak datang kan.Sapa tak syok kan nak jumpa dengan Datuk Siti secara dekat nak salam salam dengan Datuk K lagi..memang tak lena tidoq malam la..:)

Petikan berita:

Dalam perkembangan lain, Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan Keselamatan Kampung Persekutuan (JKKKP) Kampung Permatang Pasir, Mohd Noor Wahab, 62, berkata, beliau menyambut seruan Khalid untuk mendapatkan kerjasama warga kampung menyumbangkan tenaga dan idea dalam pembangunan kampung yang telah dihulurkannya.

Menurutnya, beliau menggalakkan penduduk kampung dan kariah masjid terbabit untuk sama-sama mengimarahkan tempat ibadat berkenaan setelah ia siap sepenuhnya menjelang Hari Raya Aidiladha nanti.

“Kami semua warga kampung menyambut baik usaha beliau (Khalid) yang begitu pemurah menyumbangkan wang membina semula masjid di sini yang dahulunya rosak teruk dan berharap usaha beliau akan disambut dengan bersama mengimarahkan masjid,”- Sinar Harian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Datuk Siti Nurhaliza Beraya Di Kampung Datuk K , Permatang Pasir Tahun ni”

 1. .::WaNiE::. says:

  hai nuriz

  permatang pasir tu kat mana?

  hahaha

 2. elmo blurb says:

  tertunggu² ct mengandung… isk…

 3. nuriz says:

  permatang pasir tikam batu area sungai petani

 4. -NiD's- says:

  dekat dh tuh ngan umah…tpi jenuH kalO nak p..beduyun manUksia p terjah umah datOk' k…makLomlaa bila salam jaa dapat anGpow..ehhehe

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold