Cek Nuffnang Ketiga Saya dan Buffered Earnings

Musim ramai blogger dapat cek dari Pakcik Nuffnang yang baik hati. Masuk blog tu..nampak check ..masuk blog ni..nampak cek..wahh!! seronot betul korang dapat check ye..heheh!! Musim menuai telah tiba le katakan..

Saya pun baru je dapat 2hari lepas, pakcik Nuff yang baik hati tak pernah melambat lambatkan pembayaran dan tak pernah tak jawab soalan kalau nuffnangers tanya, tak pernah nak mengelat..ye pakcik Nuff yang dipercayai.

Earning Nuffnang saya kali ni datang dengan 2 keping sekali, kembar tak seiras gitu :) satu jumlahnya sikit satu lagi bolehlah..

Sejak saya aktif berblog dlm bulan Feb dan berusaha menaikkan traffic, saya dapat buffered baru 4 kali kot..dah lupa.
Kali ni saya dapat 2 buffered..uhuuu tenkiu pakcik nuffnang..i lap u :) masa bagi buffered..suka masa tak dapat buffered kutuk huhu

My payment history

Tenkiu Nuffnang and tenkiu to visitors.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Cek Nuffnang Ketiga Saya dan Buffered Earnings”

  1. aZLiNa aZiZ says:

    Nuriz, tahniah! Tumpang gembira bila orang lain gembira. Memang berkat bulan Ramadhan ;p Kongsi2 kan lah tips dengan kami, newbie ini. ;p Moga terus sukses di masa hadapan :D

  2. Salmia says:

    wah.. dapat 2 sekaligus ye..
    leh wt belanja raya tu..

  3. nuriz says:

    sama sama..tip tip leh tengok kat blo blog yang banyak bagi tip pasal seo dan trafik, saya tak berapa pandai bg tip hehehe

  4. -NiD's- says:

    wah banyaknyaa..napa nida tak sebanyak tuh..dapat pn ciput jaa..tapi lepas laa nak beli beG baru..eheheheh…TAHNIAH KAK…bagus-bagus teruskan bloqwalking….

  5. anuarfariz says:

    waaa~
    asal faryzh susah nak dapat buffered..

  6. nuriz says:

    dah penat dah blogwalking hhehehe..nida

  7. nuriz says:

    anuar, takpa sabar dan usaha lagi mana tau ada rezeki

  8. Khairunnisa' says:

    Alhamdulillah, rezeki di bulan Ramadan :)

  9. MX says:

    sronoknye dapat cek…
    tengah tunggu cek lagi nie…
    hehehe

  10. Afra Yuri says:

    congrats!! mashyuk… ;)

  11. Afra Yuri says:

    congrats!! mashyuk… ;)

  12. MuJE says:

    arghhhh!! satu lagi cerita kejayaan BE.. jeles2…hehe

  13. Atiah Mubarakah says:

    nak minx tip nak naikkan trffic kat blog la sis..
    bley bg tawu x??

  14. nuriz says:

    athirah saya tak pandai bagi tip..kalau pasl trafik dan seo ramai blogger yg ada blog pasal tip tarfik dan seo macam Ariffshah, bloh cikgu dahlia dan blogger yang lain

  15. myCeloteh says:

    congrat nuriz… semoga terus maju dan hasilkan entry berkualiti…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold