Wajah Krisdayanti Dulu dan Sekarang

Masih lagi kisah Krisdayanti, sebab dia artis paling hangat sekarang di seberang atau pun di sini (Malaysia).
Krisdayanti pernah mengaku buat bedah plastik ke atas mukanya. Kalau tengok wajah Krisdayanti dulu dengan sekarang memang memang banyak bezanya.

Kiranya, memang giler giler punya bedah plastik ni. Ala ala artis Hollywood tu, cuma takleh le lawan Jacko. KD pernah mengaku dalam buku biografinya yang dicatat oleh KD sendiri, bertajuk My Life My Secret.

Nak tengok wajah Krisdayanti dulu dan sekarang? cuba tengok..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Wajah Krisdayanti Dulu dan Sekarang”

  1. Amira Farhana Ahmad says:

    Wow ! Serius ke ? i though muka dye yg skrg neh muka btul dye, bace awak pnye post barulah sye tau. hehe :)Biasalah artiskan. klau da kaya mcm2 dorg boleh buat

  2. diana says:

    mak aih..memang lain ye..
    plastik betul..
    dulu pipi kembung..sekarang muke tirus jek..
    ade duit boleh la,..
    tapi berdosa la
    ngubah ciptaan tuhan..
    kalu sebelum ni dia cacat lain la kan??

  3. nuriz says:

    saya pun tak tahu, nampak real je muka dia, ingatkan memang asli rupenye plastik ahaha

  4. Encik Tikus says:

    dia chubby la~ ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold