Perkahwinan Angkasawan Negara 10.10.2010 bakal menjadi Wedding of The Year

Angkasawan Negara kita Dr Sheik Muzaphar Shukor bakal menamatkan zaman bujang pada tarikh cantik 10.10.2010 ni. Mesti perkahwinan angkasawan negara kita ni jadi Wedding Of  The Year. Meriah gitu.
Perkahwinan orang penting ni dan dikenali ramai mesti kena jemput ramai vip.
Jom terjah konsep perkahwinan Dr Sheikh Muzaphar ni.

Konsep perkahwinan beliau bertemakan


ala ala istana kanyangan..adussss macam putera raja le ni..heheh!! Ada tak kapal angkasa kot jadi kereta berhias nak buat berarak ahahah!! alien tak dijemput..sori heheh!!
 Tetamu kehormat lak mesti dari angkasawan luar negara, orang orang kenamaan, menteri menteri lagi..
Menyajikan yang terbaik dan terindah le. Orang luar negeri nak tengok budaya di Malaysia kan. Konsep ala tradisional macam putera raja. Tempat berlangsung perkahwinan angkasawan negara kita ni ialah di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin Putrajaya.
Ada persembahan dari artis artis terkenal tanahair lagi le nih. Amboi tengah bayangkan le nih..betapa indahnya hari tu heheh!!
Semoga berbahagia le dan selamat melangsungkan perkahwinan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Perkahwinan Angkasawan Negara 10.10.2010 bakal menjadi Wedding of The Year”

  1. Hariz says:

    Wahhhhhhhhh
    bila pula saayaa?
    hehehe :p

    New Entry Prof-Hariz
    Ingat! ! ! Untuk Hidup

  2. d'ya fiza says:

    amboi meriahnyerr… alien xnak jemput skali ke?…wakakaa

  3. nabilah_2908 says:

    wah..grand betul.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    MASA ITU EMAS

  4. Amir Izzat says:

    wah! bestnya kalau saya ada duit..duit? ahaks..kalau ada duit..dapat la buat macam angkasawan kita ni..haha

  5. nuriz says:

    ahaha alien tak dijemput kot..tak tau le pulak kot ada roket buat tempat berarak ahaha

  6. MissXYZ a.k.a Abaikan says:

    bestnye beliau adehhhhhhhh… nk jgak hehehe

  7. AMIRA IS MIRA says:

    kompem wedding yang grand bangat!

  8. cik elina says:

    sedihnya.
    sobs sobs.
    HAHA

  9. CiK NaThRaH says:

    untung bakal wife dia dpt husband hensem…pandai plak tu!!

  10. nuriz says:

    cik elina..awat sedih hehehe

  11. nuriz says:

    dua sama sepadan mcm pinang di belah dua

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold