Masalah komen dalam blogspot

Masalah beberapa hari lepas ialah masalah  komen di dalam blogspot.
Rupanya masalah ni banyak kali terjadi bukan sekali dua je ye. Masalah komen hilang, komen tak muncul dalam blogspot, comment error appears, error counting comments dan saya jugak terperasan semalam, komen dalam blog yang pagi tak keluar dalam moderate komen tu, tapi tengah malam semalam baru muncul.

Blogspot ni pun macam orang, bila datang demam dia, flu dia, badmood dia, jadi macam ni le. Tak pasti masalah komen ni dah ok ke tak, mungkin ada yang ok, mungkin ada yang masih k.o.

Siapa ada masalah dengan komen di blogspot, leh le send masalah dan bagitahu pe jenis masalah kat link di bawah ni
http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEpRZEk5YzRmVUQ5d3B4ZFVSYVQ1UFE6MQ

Lagi satu masalah lagi yang membantutkan semangat nak blogwalking ialah shoutbox yang macam  ngokngek, selalu malam jadi, lani siang pun jadi gak, unable to connect …hilang terus semangat nak balas jejak..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Masalah komen dalam blogspot”

  1. izyansyazwani says:

    ha'ah..kt blog sy pun abes komen-komen hilang..geram jer rasa.. tak tau nk buat cmne..blogspot ni mmg la..nk kena karate kids dulu baru nk ok kut..hehe

  2. ☺[ai][sUmi]☺Chan says:

    nasib baik dah ok.. kalo tak nak buat report jugakk..

  3. En iLham says:

    huhu
    tau takpe
    risau gak semalam
    ingatkan saya jer yang ada masalah camni
    rupanya ramai jugak yang ada masalah
    huhu
    nasib baik dah ok

  4. Khairul Azmi says:

    aku pun ada masalh ni..tapi skang dah ok kot..hehe…

  5. Mijie says:

    owh..upernye2 msalah nie bese terjadi ek..yg mijie punye..smlm bilangan komen bnyk tp bila msk tgk skit je yg komen..ni kes komen hidden nie..

    mijie ingat terjadi sebab ada ubah kat dlm HTML..

  6. nuriz says:

    sis pun ingat masalam html silap ke templet buat hal ke..check tgk kat google baru tau masalah pe

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold