Krisdayanti Dikutuk dan Dibenci Dalam Facebook – Saya No To Krisdayanti


Gara gara bercium dengan kekasih hati Raul Lemos, Krisdayanti atau KD dibenci dan dikutuk hebat di Facebook. Hingga ada satu page khas untuk KD iaitu Say No To Krisdayanti. KD berterima kasih pulak dekat pengutuk pengutuk dia, sebab prihatin dengan kesilapan dia. KD kata dia tak marah sebab dia tahu peminat peminat dia ambil berat hal dia..ohh gitu pulak..

Meh tengok apa kata peminat dan orang orang yang kutuk KD dalam Facebook Say No To Krisdayanti

KD mengaku dia bersalah dan malu dengan perbuatan tu dan dah mintak maaf. Benda dah jadi, nasi dah jadi bubur, mintak maaf pun , orang dah meluat nak wat camno. Lain kali fikir dulu le baru buat.
KD dan Raul mungkin akan dipenjara 2tahun lebih jika sabit kesalahan. Nampaknya tu memang kesalahan bukan edit edit gambar lagi..ahaha!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Krisdayanti Dikutuk dan Dibenci Dalam Facebook – Saya No To Krisdayanti”

  1. Nur Hawa Mohd Zin says:

    lama fcbuk terlalu meluas penggunaan nye..ada like dan dislike..kena pandai pilih je..huhuhu

  2. suzzsuzie says:

    lepas sorang2 buat kes…tak pikir ke apa

  3. ciK LyndaWawa igUana says:

    saya benci sama KD….

    Saya yang baek hati,
    ✿LyndaWawa✿
    =)

  4. azremy says:

    tu baru cium…..yg tu grenti buatnyer

  5. mizzura says:

    Hajah KD pull stop..

  6. MissXYZ a.k.a Abaikan says:

    bengong KD ni adehhhhh

  7. Amanda Eltiqaz says:

    Hm…tak kisah la dia buat apa..tp sy suka juga lagu2 dia. =P

    nuriz, sy add ur link in my bloglist. dtgla tengok2 ya ^^

  8. Hariz says:

    memang patut kena kutuk!

    New Entry Prof-Hariz
    Menutup Aurat Mengikut Syariat

  9. Madey says:

    erm..

    lepas sorang..sorang buat hal.

    tapi saya tak kisah pon ngan dunia hiburan

    walaupon kita benci @ suka dorang pon..dorang tetap macam itu juga..

  10. Aidi-Safuan says:

    tengah hot bercinta. ape dia nak pikir pasal orang lain. :P

  11. LaYaN Je says:

    mcm2 hal artis skrg ne

  12. Cik Nad says:

    aiyoo.. lepas satu.. satu..

  13. INDRA QIRANA says:

    alamak dah nama artis…

  14. diana says:

    dia buat mcm ni lagi la
    orang akan anggap dia memang
    isteri yang curang mase blm jadi janda dulu kan?

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold