Kemuncak Imam Muda Bakal Ditonton Seluruh Dunia Secara Langsung di Internet

Kemuncak Imam Muda boleh ditonton secara langsung pada malam esok secara langsung ke seluruh dunia melalui www.astro.com.my/oasis dan hanya perlu mendaftar di www.astro.com.my/oasis
 Lagi kemudahan yang astro bagi kat peminat imam muda, boleh tgk di telefon bimbit 

dengan taip GET BPLAYER dan hantar ke 26000. Khidmat terhad pada pengguna maxis dan caj akan dikenakan.
Bagi mengatasi masalah line bz memandangkan banyak negara luar pun minat nak menonton kemuncak Imam Muda ni. Jadi  boleh le mendaftar sekarang dengan BPLAYER.   untuk elak kesesakan server. Boleh mendaftar sebagai public. Buat masa sekarang astro tengah update, dan hanya boleh mendaftar saja tapi tak boleh menonton lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Kemuncak Imam Muda Bakal Ditonton Seluruh Dunia Secara Langsung di Internet”

  1. baincardin says:

    Salam.

    *Jom kita berkongsi maklumat tentang 'Sabar Dalam Al-Quran' ^_^

  2. Hariz says:

    Tidak Sabar Mau Tengok :)

    New Entry Prof-Hariz
    HADITH MENGENAI WANITA

  3. AngahSayang2314 says:

    yah kita nantikan kemunculan siapa imam muda malam nie

  4. amira zakiah says:

    dh lme xtgk…xde astro kot kat cni

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold