FOTO SOTONG PAUL PILIH MALAYSIA- JANGAN WAT LAWAK BLEH DAK?

Sekarang Paul Sotong tu memang le glemer, riuh pakat cari Paul sotong, gambar paul sotong…semua sotong sotong..
Malam ni saja saja  le nak tengok pe yang orang cari kat google tu  sampai dia jumpa blog yg tak semengah ni…
Check punya check terjumpa le keyword ni

Apa ke hey nye wehhh hang pi cari FOTO SOTONG PAUL PILIH MALAYSIA nih? ahahahaha!!

Foto sotong pilih pasukan bola kat sini ye. Tapi takde Malaysia

Malaysia masuk piala dunia masa bila? ke aku yang terlepas match Malaysia berentap di Afrika Selatan tu ahahahah!!
 Bila tahunnya Malaysia nak masuk Piala Dunia tu, kalau masuk leh le Paul Sotong pilih Malaysia lak..
adoii sakit perut le..wat lawak betul le si polan nih..tolonglah jgn wat lawak lagi sebab aku tak larat gelak dah…ahahaha!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold