Filem The Twilight Saga : Eclipse Sudah Cipta Rekod

Gabungan remaja remaja hensem dan heroin cun melecun dalam filem The wilight Saga: Eclipse ni yang buat ramai jejaka dan gadis gadis tak leh tido lena. Kekacakan Vampire
Edward Cullen buat hidung si gadis berdarah..ahahah!!

Serigala jadian yang suka tayang body..uhuu!! patut le filem ni dapat sambutan luar biasa, mengikut laporan Utusan Malaysia..

Filem The Twilight Saga: Eclipse mencipta rekod apabila berjaya mengutip jualan tiket lebih daripada AS$30 juta (RM97.5juta).
Rekod terbesar untuk lima hari pertama tayangan sejak pembukaannya setakat ini dipegang oleh filem Transformers: Revenge of the Fallen yang berjaya mengutip sebanyak AS$200 juta (RM651.6 juta) tahun lepas.

Meh tengok sedutan filem ni…!!

Sinopsis The Twilight Saga: Eclipse
 Bella tersepit di antara cintanya kepada Edward dan ikatan persahabatan dengan Jacob. Pada masa yang sama Bella berdepan dengan bahaya apabila pontianak jahat kembali menuntut bela atas kematian Laurent.
Apa saja keputusan yang Bella buat, pasti berlaku konflik antara puak serigala dan pontianak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Filem The Twilight Saga : Eclipse Sudah Cipta Rekod”

  1. .::WaNiE::. says:

    perghhhhhh

    gile pecah panggung

  2. yayahidayah says:

    xsabar nak tengok neyh haa!

  3. djambu puadovich says:

    best ke siri twilight ni? x penah terpikir nak ikut pun…hero dah la pucat. ahaha~

  4. Nur Su'aidah says:

    errrr. nk tengok nk tengok!

  5. Encik Tikus says:

    ramai betul girl admire edward cullen. jeles Encik Tikus :'(

  6. ♥cutebabygirl♥ says:

    wahhh
    mesti tgk ni! :)

  7. LyNn HaMzAh says:

    memang pecah panggung…x sabar nak tgk citer nie…

  8. Mar zyah says:

    dah tgk,…sgt2 suka,..n nk tggu yg ke4 plak,.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold