Fasha ‘Declare’ Jejai Sebagai Boyfriendnya


Fasha declare Jejai sebagai boyfrennya, setelah sekian lama gossip dunia hiburan duk bercerita tentang depa berdua ni.
Akhirnya Fasha dah sahkan kepada wartawan hiburan yang Jejai dah sepakat dengan dia nak mengaku depa berdua adalah sepasang kekasih dan ada hubungan istimewa. Dah basi dah pun baru nak cakap..kuang! kuang! kuang!..lawak sungguh.

 Fasha memperaga cincin berlian dari Jejai

Kot Fasha takut Tiz ambik Jejai pe.. cepat cepat dia mengaku ahahaha!! Fasha sebut lagi dia dan Jejai dah kawan 7 tahun..mak datukk! lama benor 7 tahun, kiranya sepanjang Jejai dengan Nora dulu Fasha dah duk berkawan le kan heheh!!

Fasha rasa nak declare lepas Toh Muda Rizal Ashram Ramli ni pi naik heli ke Pulau Lang Tengah Terengganu dulu, dia kata Jejai tak penah buat camtu kat sapa sapa pun selain dia, ishh! cian Nora Danish tak penah dapat kejutan lawatan naik heli tu dari Jejai.

Antara kenyataan Fasha:
“Belum ada lelaki yang sanggup buat begitu pada saya. Masa tu, kami sudah dua bulan tak jumpa. Dia membuat sesuatu yang istimewa yang membuatkan saya rasa ‘special’. Saya ada juga tanya dia jika dia pernah melakukan benda yang sama kepada orang lain tetapi katanya, tidak. Hanya saya seorang.”

Lagi kejutan Fasha dapat cincin berlian dari Jejai. Bertuah badan..Cincin tu dia dapat masa Jejai pi Pulau Lang Tengah tu le.

Cincin berlian hadiah dari Jejai

Akhir kata dari Fasha dalam pertemuan dengan wartawan…

“Saya berharap pengakuan ikhlas saya ini boleh diterima pembaca dan peminat. Saya sudah mempunyai seorang teman istimewa ‘and he’s the one’. Jika ada yang tak boleh terima, saya tak boleh buat apa-apa sebab saya memang dengan dia.”

 Ayat paling terus terang dari Fasha Sandha. Saya tak paham nape orang panggil dia Fasha Senduk hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Fasha ‘Declare’ Jejai Sebagai Boyfriendnya”

  1. fizi says:

    kah3..dah agak dah..ermm,neway i'm new here..support me plz..dah follow dh blog ni..besh=)

  2. farysa says:

    kesianny nora danish
    =)

  3. suzzsuzie says:

    kalau bf dia dh pernah buat kat orang lain mesti dia taknak..konon lain dari yang lain la tu…

  4. kahak cair says:

    NICE

  5. Khairul Azmi says:

    bru je baca kt berita harian tdi…erm..bahagia je muka fasha…
    xnk komen lebih2

  6. misSJiwAnG says:

    erm…xsuke ble dlm2 rmai2 lelaki in the world mgpe mst hubby org gk jd pilihsn??mtk dijauhksn pkare cm tuh..nauzubillah…

  7. Rowena Chasez says:

    finally..
    she stick to one ekk..

  8. Cik Bucken says:

    boleh x nak menyampah ngn die ni…hahahah..~XD

  9. IMAN'S UMI says:

    Errrkk…Fasha Senduk? Sllu sy bc Fasha Sendat je…xpela Fasha, semoga cept2 kawin ek?!

  10. nuriz says:

    hehe tak tau le mcm2 senduk le sendat le

  11. si[jari] telunjuk says:

    moga jodoh mereka berpanjangan ke akhir hayat….

  12. AiDa AzRyN says:

    haha~ langsung xminat betoi dia..

  13. dak eina (◕‿◕) says:

    kesian nora danish. :(

  14. .::WaNiE::. says:

    rampas hak orang lagi, baru boifren kene ngurat sket dah melatah

    tu baru boifren tu. hahaha

  15. nuriz says:

    hehe tau takut ek

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold