CNN Buat Liputan Tentang Imam Muda

CNN pun teringin nak buat liputan pasal imam muda, rancangan yang memecah tradisi dan berbeza dengan rancangan realiti yang selalu disiarkan. CNN melaporkan imam muda bukan rancangan realiti berbentuk hiburan seperti American Idol atau hiburan  tetapi rancangan berbentuk keagamaan yang memberi ilmu kepada umum yang lain dari yang lain.
Dalam imam muda takde juri macam Simon Cowell untuk menilai dan memberi komen..hahaha ye memang takda mulut lazer cam Simon dlm ni sbg juri.
Dengan laporan positif dari CNN tu membuatkan imam muda semakin  lagi diminati di banyak negara negara luar.

So tengok le sedikit laporan dalam berita yang dipancarkan di CNN tentang imam muda yang saya uploadkan di u tube.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “CNN Buat Liputan Tentang Imam Muda”

  1. A-Y-I-E says:

    jgn dia buat berita yang buruk ttg imam muda selepas ini.. dah la..

  2. Mish Oura.. says:

    imam muda.. ;) hehe.. ..

    salam ziarh…

  3. aZLiNa aZiZ says:

    hai nuriz ;p

    dunia barat 'tekezut' agak nya sebab masih ada lagi rakyat malaysia, islam yang mengekalkan identiti mereka, terutama nya golongan muda.

    selama ni, dorang pandang rakyat malaysia ni asyik berhibur saja. Tengok saja lah berapa banyak program realiti yang muncul.

  4. akuvision says:

    apa yang baik harus disampaikan walau sepatah ayat, moga ini membuka mata masyrakat dunia yang phobia dengan agama islam.

  5. nuriz says:

    depa sedar yg rancangan ni byk sambutan..cuma sedih jugak bila rakyat sendiri ada yg kutuk rancangan ni.

  6. tiha says:

    tak sangka white people also interested to tell the world about our religious reality show impressive…doa2xlah jgn ada yg buruk pulak lepas ni amin..^___^

    Berita terbaru dari blog saya

    Release and shops
    Songs : Maher Zain feat Irf – Allahi Allah Kiya Karo
    Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??

  7. Mardhiah says:

    bgs sgt rancangan imam muda tu :)

  8. Mar zyah says:

    wah mmg hebat btol imam muda ni,.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold