Kasut Bola dan Bola Baru..Semuanya untuk Piala Dunia

Demam Piala Dunia kan, so tidak ketinggalan anak sedara saya sorang ni untuk merasakan demam piala dunia..hehe. Bila pi shopping nampak bola, kasut bola..strategi promosi gak tu, shopping complex letak barang yang ada kaitan dengan bola di depan dekat pintu masuk. Track suit, kasut sport segalanya yang aa kaitan dengan sukan dan bola, semua ada.

Jadi Eman ni dah nampak kasut bola dan bola, pe lagi..mestilah dia nak. So dapatle sebijik bola dengan kasut bola dia yang cantek sangat tu, sayang sangat kat kasut bola dia tu.

 debob dengan bolanya

Bola ku
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Kasut Bola dan Bola Baru..Semuanya untuk Piala Dunia”

  1. pak long says:

    salam..
    man boleh jadi geng kiter…
    ada bakat tu…

  2. atty's says:

    comeynya debob..dah ready ye nak tgk worldcup

  3. AiDa AzRyN says:

    comey j anak sedara.. ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold