Jom Cuti Cuti Malaysia – Tempat Pelancongan Yang Mana Jadi Pilihan?

Cuti sekolah sudah bermula ni..ke mana bercuti kita? Budak budak sekolah mesti tunggu mak ayah bawa pergi makan angin kan..takkan nak terperuk di rumah tengok tv, mkn main game je kan. Berjalan jalan makan angin sekali sekala best jugak. 

Bermula lusa ni saya akan pergi makan angin ke sebelah pantai timur. Bila dah ada masa terluang dan peluang ..dan lagi satu fulus kena cukup dan tak lari budget leh le pergi makan angin hehehe..
korang pulak apa plan? nak pergi mana cuti cuti Malaysia ni. Ke utara, selatan timur ke barat? heheh

Pantai Timur yg saya maksudkan tu yelah Terengganu, lama dah tak pergi ganu, Pantai Batu Burok, Losong, makan kopok leko losong, Pasar Payang, nak tengok Masjid Kristal  dan mcam2 agi le..hehehe

Saya tak dapat lah nak blogwalking seperti biasa..dan traffic..emmm agaknya menurun le  huhu..kena qada balik le  nanti. Walaupun tuan blog tiada tapi, post utk dipublish saya dah sediakan.. tak la bersawang je.

Bila dan berjalan ke tempat orang, rasanya ada  le benda dan idea saya  nak ditulis dalam blog ni, tak lah kekeringan idea nanti huhhuhu..

Belum pergi lagi ke pantai timur, tapi dah terbayang bayang betapa indah dan nyamannya pantai kat sana..
nyamannya hehehe..berangan sekejap.
Terengganu….saya datang…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Jom Cuti Cuti Malaysia – Tempat Pelancongan Yang Mana Jadi Pilihan?”

  1. .::WaNiE::. says:

    apa2 pun enjoy ur holiday

  2. NurSolehah says:

    Nuriz… pergi la pulau perhentian.. best tau..

    ni ade sikit gambar2 sy kt sne..
    http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/2010/05/pulau-perhentian-i-i.html

  3. senandung semalam says:

    ganu best…cntk…xrugi g sne…

  4. Zaifull says:

    welcome to terengganu hehe

  5. Encik Tikus says:

    wah gerak terengganu. selamat bercuti ye kak :)

  6. nuriz says:

    hehe tq semua..slmt bercuti jgk utk anda semua

  7. pak long says:

    salam ….
    pantai gannu best..tapi ombaknyer besor…berbahaya tu bebudak..

  8. nuriz says:

    timekasih paklong kerana peringatan tu :)

  9. bungakuning . says:

    saya suka ke pulau2 . hehe

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold