Filem Mantera The First Sci Fi Movie – Lakonan Tomok Dan Lisa Surihani

Tomok berlakon dengan Lisa Surihani, Lisa lagi, amboi laku sungguh Lisa. Filem Mantera ni katanya kerjasama Malaysia dengan Rusia. Kos pengambaran berapa? 7.0 juta beb. Besar dak? Fuhh besar tu belanja nak buat. Kalau tengok video pendek demo  ni korang boleh bayangkan filem ni macam filem buatan Hollywood. Filem ni macam Iron Man Malaysia kabarnya,  Mantera” atau MAN – Transformable Exo-Robotic Armour . Sebab tu dapat tajuk Mantera.  So saya sertakan demo dari filem ni..


Sedikit info :
Title: Mantera Genre: Sci -Fi Produced by: Flare Studios Sdn.Bhd Spacetoon International FINAS Directed by: Mohd Aliyar Ali Kuthy Script by: Miza Mohamad Khairul Anuar Md.Arif Azmer Shazly Norazhar Starring: Syah Indrawan (Tomok) Shiqin Kamal Faezah Elai Wael Al Masri Dasha Kamaliya Jayson Lee Yit Zhing Yank Kassim Release date: 2010

Cemana Tomok boleh terpilih ni, hehe sebab Tomok muka cute ke, mungkin gak sebab jalan cerita dia pasal seorang pemuda bernama Azman yang boleh transformasi diri dia jadi motorsikal. Hero yang muda remaja digilai, boleh le jadi hero kot. Ala ala Transformer lak. Filem ni mula buat thn lepas, 2009. Semua pengambaran buat kat Malaysia dengan Russia. Katanya keluar 2010, tapi takda lagi pun promosi. Maybe sikit masa lagi agaknya.
Peminat Tomok mesti tak sabar nak tengok Tomok bertukar  jadi motosikal , sebenarnya  dia terjumpa satu glove yang boleh transformkan motorsikal jadi  body armor atau baju besi..kalau tak leh bayangkan jugak, kena tunggu filem ni le…heheh..!!

Nak jadi Fan sila ke Mantera-The-Movie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

23 Responses to “Filem Mantera The First Sci Fi Movie – Lakonan Tomok Dan Lisa Surihani”

  1. Nazz says:

    serius aku takkan tengok citer ni..wa tak suka tomok..errghh

    http://nazzwtf.com

  2. Mohd Adziim says:

    Jadi motor?
    Pelik jugak tu.

  3. mR.sYaH says:

    macam best jer.. lisa jadi per citer ni??

  4. nuriz says:

    maybe lisa jd heroin sbb pelakon utama tomok dgn lisa

  5. Irwan Amit says:

    laku awek tu masa ni :)

  6. queen ♥ lyana says:

    alamaaak.. tomok la pulak. Hahaha
    nanti nak try tengok laa. Tomok pn tomok laa. support sikit filem tempatan. wakakaka

  7. nuriz says:

    tomok jd iron man hehe tgk nt leh ke dia berlakon

  8. senandung semalam says:

    cm ne dowg bley plih tomok ek???
    btw ok la gak tomok…. hahhahah… ske r,bt nye… huhuuu

  9. ApekxHensem™ says:

    biar betul kak..hehe..mcm dasyat..tp tomok yang apek xleh blah hehe

  10. belalang hijau says:

    lisa smakin glemer semenjak tenggelam sket fasha sandha akibat prob disiplin…

    filem nih promosi dah ade dah melalui radio. tv xde lagi…

    rase mcm nak g tgk gak…bak kata queen lyana d atas "tomok pun tomok lah"

    kuikuikui…

  11. nuriz says:

    belalang, oo kat radio ada iklan dah ke, jarang dgr radio skrg hehe

  12. nuriz says:

    apek, sis pun heran nape tomok, hehe tgk le promo kat you tube tu

  13. ✿nenek moden✿ says:

    huhu..7 juta..fuyyooo..
    banyak tu..tapi,napa tomok?adeh!xpe2..
    tgu kemunculannya..

  14. Lady SharpShouter says:

    tomok ek? ek? tomok pun leh jadi hero ek? ek?

  15. Lepat Pisang says:

    Hm,macam best jer cite ni.tapi kenapa tomok?thankz sudi lawat blog lepat.tq..

  16. wadud@duad says:

    wadud x suke kat tomok..hehe.. wadud suka kat diri wadud, main2 jerk, dari dulu lagi memang x best la si tomok.. huhu.. nak gak tengok cite dia best ke tak, tapi kat Aceh mana dapat siran camtuh..hoohhoho

  17. nuriz says:

    sis nak tgk jln cite dgn teknik cgi tu mcm best, tomok belakang kira hehe

  18. +akufobia+ says:

    arkk.keding jadi hero.

  19. nuriz says:

    keding pon kuat ahahah!!

  20. S..U..D..@..I..S says:

    motorsikal jadi body armor atau baju besi…cam syokkk je cita nih…

  21. rimbamaya says:

    hancur… tomok buat spoil jer.. elok suruh mat kaku – kayu bakal duda ann ngasri tu jadi motosikal daripada suruh si tomok ni huahahahaa hancurr

  22. nuriz says:

    heheh kesian tomok kena kutuk..nasible badann

  23. MeyhahIsSamihah says:

    heroinnyer Shiqin Kamal kan..?

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold