Edit Gambar Dengan CS2

Bila saya tak ada idea nak tulis, saya mula merapu.
Mengedit gambar dgn adobe photoshop tu. Dulu Photoshop yang saya guna CS2 sekarang saya masih dengan CS4 dan CS3. walaupun dah keluar  CS5. Belum pun sempat nak belajar CS3, CS4 tak khatam lagi, dah kluaq lak yang baru. Tak dan nak ligan la orang Kedah kata. Tunggulah dulu CS5 hehe..

Terlalu laju teknologi berlari..huhu agaknya sesaat dah ada idea baru atau terciptanya benda benda baru dalam dunia teknologi dan dunia IT lebih lebih lagi pasal komputer.

Gambar bunga yang diedit jadi macam seekor burung huhu..
Sapa yang tangan dia suka mengedit, seronok kan mengedit gambar dengan photoshop :)

Saya selalu jenguk jenguk website Tutorialized ni kalau nak belajar benda benda baru. Banyak teknik teknik yang boleh kita belajar dalam tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Edit Gambar Dengan CS2”

  1. .::WaNiE::. says:

    idok ler den reti

    sadis kan

  2. senandung semalam says:

    aku xreti la… slalu gne photoscape je…
    huhuuu

  3. Mimieyy says:

    hye. can i ask u smthing. cmne nak dptkn sofware photoshop? download dr internet ke? but how? cna u help me. pleaseee ;)

  4. nuriz says:

    try try le guna Photoshop ni..beshh hehe

  5. zahidah dihaz says:

    hidupku suram tanpa photoshop T_T

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold