Dapat Buffered Nuffnang , Buat Saya Gembira

Saya bercadang nak cashout earning nuffnang hujung bln Mei hari tu tapi saya terlupa, bila check kat akaun nuff, saya dapat lak buffered 2 ketul lagi…so saya tak jadi nak cashout lagi sebab tengah duk masyuk ni huhu..lagi pun seelok elok nak cashout kena tunggu hujung bulan.

Terima kasih kepada Nuffnang hehe..dan Nuffnang pernah jawab jangan terima kasih kat pihak dia, terima kasih tu patut dituju kepada pihak pengiklan kerana memilih utk pacak iklan dia di sini..ye tak ye gak kan huhuhu!!
Tak dilupa kepada semua yang datang ke blog saya, jasamu tetap dikenang. Buffered 2 ketul tu agak menggembirakan saya

Walaupun lama tak dapat buffered, sekali sekala dapat syiok jugek.
So rajin rajin le meningkatkan trafik anda..mudah mudahan dapat rezeki yang tak dijangka. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Dapat Buffered Nuffnang , Buat Saya Gembira”

  1. chenta says:

    seronokkan dapat buffered ni..bila dh dpt, doa je biar dia stay lame..heheeh

  2. faye says:

    wah bestnya…nak gak duit buffered…

  3. yastro says:

    Tahniah…aku nye tah bile la nk cash out…ciput jerrr!!!

  4. mahira oya says:

    best gile..byk duit ek..

  5. alinac lover says:

    yeke..bg petua boleh? :(

  6. nuriz says:

    nak petua hehe..apa yg saya buat, carik unik visitor, dan trafik yg byk. blogwalking bagi blog yg kurang dikenali lagi dan up kan dengan entri yg bagus. mana tau nt ada pembaca setia hehe

  7. AiN Z says:

    wahhhh bestnye…

  8. NiZaM Limited says:

    wahh..bnyknye buffered..tahniah2 nuriz..:)

  9. akuzle says:

    salam….

    hah! ader pon amaun… neh yg buat 'semut' ini tergoda n ndak jer tgk belog nuriz neh…. tq2…. anda telah membuat sy 'termotivasi' n simple tips tuh sungguh berharga….

  10. myCeloteh says:

    oo… boleh tahan…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold